Darmowa dostawa w całej Polsce!
Gwarancja do 10 lat
Darmowa dostawa w całej Polsce!

Opinie

Średnia ocen 4,9/5

Ocena

Data zakupu: 2022-01-28

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 32 lat

Lubię spać na plecach

Syn jest bardzo zadowolony, my również, to na pewno nie ostatni materac z tej firmy.

Kinga
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2022-01-10

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 39 lat

Lubię spać na boku

Wygodny, komfortowy, bardzo przyjemny, aż nie chce się wychodzić z łóżka. Materac marzenie!! Średnio twardy z lateksem to strzał w 10, plus szybki czas realizacji. Bardzo polecam

Wiolka
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2022-01-02

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Pocket - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 33 lat

Lubię spać na plecach

Świetna jakość w niskiej cenie. Materac bardzo wygodny i na super że sprzedawca nie wciska jak najdroższego modelu. Nie zawsze droższy znaczy lepszy. Ten jest dla mnie idealny!

Krzysztof
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2022-01-02

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na brzuchu

Do zakupu zachęciła mnie pianka lateksowa i się nie zawiodłem, najwygodniejszy materac z moim życiu. Polecam, komfort spania wspaniały

Bartek
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2022-01-01

Materac: Materac piankowy Hard Touch - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 34 lat

Lubię spać na plecach

Przemiła obsługa w sklepie i bardzo dobry kontakt. Pani bez problemu przełożyła dostawę, bo przedłużył nam się remont mieszkania. Bardzo polecamy zarówno pod względem fachowej obsługi, jak i sam materac jest bardzo wygodny!

Kamil i Anna
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-12-31

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 1 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Mama zadowolona, jej problemy z kręgosłupem nie dokuczają już w nocy. Udany prezent świąteczny:)

Julia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-12-30

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 36 lat

Lubię spać na plecach

Wygodny materac, starannie wykonany. Polecam

Witold
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-12-29

Materac: Materac piankowy Dream On - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 26 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Cenie sobie komfort spania wiec wybrałam twardy materac oraz ze względu na oczekiwania męża który ma problemy z kręgosłupem.Na początku trochę za twardy dla mnie ale odwróciłam go na mieksza stronę i jest Ok

Dorota
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-12-29

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 36 lat

Lubię spać na boku

Świetny materac przyjemny i bardzo bardzo wygodny.

Krystyna
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-12-29

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 34 lat

Lubię spać na plecach

Popytaliśmy u znajomych i kilkoro poleciło nam materace Sensive. Nasz wybór padł na twardy materac i to był strzał w 10. Polecam dalej, każdy znajdzie coś dla siebie.

Paula
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-12-23

Materac: Materac kieszeniowy Asymmetric Comfort - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 34 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Materac wysoki bo, aż 26 cm plus ma wszystko czego, każdy szuka w materacu. Dwie twardości, spreżyny kieszeniowe, piankę memory, piankę lateksową i do tego piękny stylowy pokrowiec. Super rozwiązanie dla bardzo wymagających

Iwona
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-12-22

Materac: Materac piankowy Elastic Touch - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 37 lat

Lubię spać na plecach

Nie mogłam sobie wymarzyć wygodniejszego materaca. Idealny dla mnie pod każdym względem: twardości,dobrania wkładu i wytrzymałości.

Beata
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-12-21

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Super jest to, że z każdej strony ma inną piankę. Pianka memory bardzo dobrze dopasowuje się do ciała i przyjemnie się na niej śpi, plus dodatkowe atuty ortopedyczne zachęciły mnie do zakupu. Cena również bardzo przystępna

Zosia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-12-19

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Żona wreszcie nie narzeka na ból kręgosłupa, wysypia się, nawet jeśli śpią z nami dzieci.

Krystian
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-12-17

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 33 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Bardzo sprężysty i przyjemny materac. Nareszcie budzę się bez bólu kręgosłupa. Pani doradziła mi fachowo i jestem bardzo zadowolona. Dostawa też w terminie, więc super

Gosia
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-12-16

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 29 lat

Lubię spać na brzuchu

Elastyczny i wygodny piankowy materac, plus za antyalergiczną piankę lateksową. Polecam wszystkim alergikom, ja jestem bardzo zadowolona.

Jola
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-12-16

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na brzuchu

Jestem dość szczupłą osobą i wybór materaca był trudny. Na szczęście trafiłam na profesjonalistów w sensive i od tamtej pory jestem ciągle wyspana.

Monika
Borowa

Ocena

Data zakupu: 2021-12-13

Materac: Materac kieszeniowy Deep Sleep - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Świetnej jakości materac, idealnie dopasowuje się do ciała. Pani w salonie bardzo miła i  widać, że zna się na rzeczy. Polecam

Oskar
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-12-12

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Jesteśmy zadowoleni, polecam z czystym sumieniem.

Dawid
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-12-10

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 37 lat

Lubię spać na plecach

Nie sądziłam, że ta inwestycja zapewni taki komfort dla mnie i mojego męża. Wreszcie się wysypiamy, bez poczucia połamanego kręgosłupa.. Materac idealnie dopasowuje się do naszego ciała, dzięki temu nie budzimy się non stop w nocy.

Beata
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-12-08

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 30 lat

Lubię spać na plecach

Wszystko jak najbardziej w porządku. Syn bardzo zadowolony. Idealny materac dla nastolatka, polecam

Nikola
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-12-06

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 23 lat

Lubię spać na brzuchu

Materac bardzo szybko do nas dotarł, w niespełna tydzień. Faktycznie tak jak pani nam mówiła, materac bardzo wygodny i dostosowujący się do sylwetki. Plus za dwie twardości. Polecamy

Dorota
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-12-05

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na plecach

Nie mogliśmy się dogadać co do twardości materaca. Świetne rozwiązanie.

Błażej
Długołęka

Ocena

Data zakupu: 2021-12-05

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Super obsługa w salonie, dostawa na czas i wygodny materac.

Witek
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-12-04

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Uwielbiam na nim spać. Mamy łóżko 180×200 i wybraliśmy sobie z mężem dwie 90tki pod siebie. Dla mnie model Easy Fit jest perfect. Polecam!!

Julia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-12-02

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Pocket - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 10 h

Mam 29 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Materace kupione dla synów. Mimo, że są bliźniakami każdy jest inny i ma inne wymagania. Obu śpi się im wygodnie, sama nie raz przysnęłam czytając książkę na dobranoc, więc również mogę śmiało powiedzieć, że są bardzo wygodne. Super, że pokrowiec można łatwo zdjąć i uprać.

Kaśka
Rudna Mała

Ocena

Data zakupu: 2021-12-01

Materac: Materac piankowy Junior Coco - 90x180

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 44 lat

Lubię spać na plecach

Realizacja zamówienia przeszła szybko i sprawnie, a materac sprawuje się super. Bardzo łatwo jest go utrzymać w czystości a dodatkowa mata kokosowa zapewnia dobrą cyrkulację i wysoką higienę. Polecam

Kryspin
Borków

Ocena

Data zakupu: 2021-12-01

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 41 lat

Lubię spać na brzuchu

Materac wykonany porządnie, bardzo przyjemnie i mięciutko się śpi na lateksie. Nie mam zastrzeżeń. Na pewno kupię synowi do nowego pokoju podobny materac.

Marzena
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-11-30

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Wreszcie dobry materac piankowy. Dla mnie dodatkowym atutem jest użyta pianka lateksowa, która świetnie sprawdza się przy mojej alergii. A do tego z każdej strony ma inną twardość – mega na plus

Jesica
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-11-26

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Trafiłam do salonu z polecenia. Mogłam bez pośpiechu przetestować wszystkie materace i wybrać odpowiedni dla siebie. Pani w sklepie bardzo miła, odpowiedziała na każde pytanie. W końcu budzę się wypoczęta. Polecam:)

Ewelina
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-11-24

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Producent godny polecenia, szybka i fachowa obsługa oraz oczywiście materac idealnie dobrany do indywidualnych potrzeb.

Michalina
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-11-21

Materac: Materac piankowy Memory Fit - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 47 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Żona namówiła mnie do zakupu ale nie żałuje ani jednej wydanej złotówki na ten materac!! Wreszcie się wysypiam, nie mam bóli kręgosłupa jak dawniej. Jak dla mnie materac marzenie!

Maciek
Dębniki

Ocena

Data zakupu: 2021-11-21

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 23 lat

Lubię spać na plecach

Mysłałam, że materace sprężynowe są niewygodne, a już tymbardziej materace miękkie. Jednak pozytywnie się zaskoczyłam. Zaczęłam się wysypiać i przestał boleć mnie kręgosłup.

Dagmara
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-11-20

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na plecach

Wszystko dokładnie jak w opisie, materac bardzo komfortowy.

Oskar
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-11-19

Materac: Materac piankowy Elastic Touch - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 21 lat

Lubię spać na plecach

Jestem bardzo zadowolony z materaca. Polecam jeśli ktoś szuka czegoś twardego

Kacper
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-11-13

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Materac z większą ilością niezależnych sprężyn oraz pianką memory i wysokoelastyczną z obustronnymi wypustkami, sprawdza się u nas rewelacyjnie. Miękki, przytulny, jak się na nim kładziemy to nie ma mowy o szybkim wstawaniu. Polecamy

Paweł
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-11-13

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Wspaniały, bardzo wygodny materac. Polecam!

Daria
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-11-13

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

W końcu mam materac, w którym się nie zapadam. Na poprzednim na jakim spałem to była moja zmora. Ten jest średnio twardy, ale pasuje też mojej dziewczynie, która do tej pory upierała się, że woli miękkie materace. Także polecam każdemu ten model;)

Paweł
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-11-12

Materac: Materac kieszeniowy Asymmetric Comfort - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Super materac!! Mogę położyć się na twardszej stronie, a zaraz przekręcić na miększą. Niespotykane rozwiązanie, ale ja jestem bardzo zadowolony. Mam wszystko w jednym materacu, dodatkowo piankę memory i lateks. Materac marzenie!

Witek
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-11-09

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 32 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Przy wyborze kierowaliśmy się twardością. Pani doradziła nam ten pianka lateksową i jak dla nas jest to bardzo fajny i wygodny materac, śpi się na nim rewelacyjnie. Polecamy wszystkim

Maja
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-11-07

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Potrzebowałem materaca, jednak żaden nie przekonywał mnie, na szczęście trafiłem na Sensive. Materac jest porządny i bardzo komfortowy. Idealnie dopasowuje się do ciała.

Maks
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-11-07

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Moje wrażenia w trakcie zakupów i po zakupach pozytywne. Materac jest wygodny, odpowiada nam. Dziękuję;)

Monika
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-11-05

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Bardzo dobry materac dla alergika takiego jak ja, poza tym miękki i wygodny.

Mikołaj
Trzebnica

Ocena

Data zakupu: 2021-11-05

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Memory - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Ja i mój partner jesteśmy zadowoleni. Materac jak dla nas wymyślony 😉 Długo spieraliśmy się nad wyborem twardości aż znaleźliśmy ten model, czyli idealny kompromis. Polecamy!

Marysia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-11-04

Materac: Materac piankowy Memory Fit - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 42 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Świetny materac, dwustronny. Najpierw wydawał się dosyć twardy (taki przeskok z kiepskiej jakości materaca sprężynowego) ale po trzech miesiącach mogę śmiało powiedzieć, że jest idealny. I ból kręgosłupa w końcu minął. Bardzo dziękuję za pomoc w wyborze i szybką dostawę.

Karol
Krasne

Ocena

Data zakupu: 2021-11-03

Materac: Materac kieszeniowy Deep Sleep - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 27 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Materac bardzo wygodny. Świetny zakup. Polecam każdemu.

Tomasz
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-11-02

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Polecam tę firmę z całego serca, świetny kontakt, fachowe doradztwo i szybka dostawa.

Hanna
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-10-31

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 25 lat

Lubię spać na brzuchu

Kupiłam ten materac wyłącznie po zapoznaniu się z opiniami i opisem na stronie internetowej. Póki co sprawdza się super, mam go już ponad pół roku i nic złego się nie dzieje.

Klara
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-10-29

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 36 lat

Lubię spać na plecach

Kupiliśmy z polecenia znajomych, teraz polecamy dalej. Jest bardzo komfortowy.

Magdalena
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-10-28

Materac: Materac piankowy Hard Touch - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 37 lat

Lubię spać na plecach

Komfortowy, wygodny i porządnie wykonany materac. W końcu znalazłem materac idealny. Tańsze materace, które były również opisywane jako bardzo twarde szybko stawały się miękkie, z tego korzystam już pół roku i nic się nie zmieniło. A kupiłem ten model z polecenia wujka, który spi na nim już kilka lat. Naprawdę wart swojej ceny, szczerze polecam.

Artur
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-10-28

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Genius - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Dla mnie idealny, wysoki, nie za twardy, nie za miękki. Polecam

Witek
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-10-24

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 36 lat

Lubię spać na brzuchu

Razem z mężem długo szukaliśmy w Internecie informacji na temat tego, jaki materac wybrać. Chciałam, żebyśmy wzięli materac na lata. Ten model nie tylko jest w dobrej cenie, ale jest też porządny i solidnie wykonany. Zdecydowanie jesteśmy na tak.

Barbara
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-10-21

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Mąż jest alergikiem, wreszcie znaleźliśmy materac dla niego.

Katarzyna
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-10-20

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 22 lat

Lubię spać na plecach

Kupiłam mamie, jest bardzo zadowolona, nie narzeka już na bolący kręgosłup.

Kornelia
Długołęka

Ocena

Data zakupu: 2021-10-19

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 33 lat

Lubię spać na plecach

Moja mama śpi na nim już ładne parę miesięcy. Jest starszą osobą, więc potrzebowała materaca, który będzie niwelował ból pleców i dawał wysoki komfort użytkowania. Jest zadowolona. Dziękuję 🙂

Olga
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-10-18

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Materac spełnił moje oczekiwania. Bardzo polecam.

Mirosław
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-10-16

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Mięciutki materac, bardzo przyjemny, sprężysty, dodatkowo dostosowuje się do kształtu ciała. Plus za pokrowiec z suwakiem. U mnie sprawdza się rewelacyjnie.

Lila
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-10-14

Materac: Materac piankowy Junior Coco - 80x160

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 35 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Póki co jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Opcja z wkładką kokosowa sprawdza się idealnie dla alergicznego dziecka. Możliwość prania pokrowca jest dodatkowo super zaletą. Serdecznie polecam.

Marcelina
Zabrze

Ocena

Data zakupu: 2021-10-12

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 31 lat

Lubię spać na plecach

Materac idealny dla mojego kręgosłupa po przejściach. Śpie na stronie z pianką memory.

Magdalena
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-10-10

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Memory - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 32 lat

Lubię spać na plecach

Polecamy tę firmę każdemu! Nareszcie się wysypiamy. Wspaniałe uczucie warte każdych pieniędzy.

Tatiana
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-10-09

Materac: Materac piankowy Dream On - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na plecach

Bardzo dobry materac. Twardy tak jak oczekiwałam i bardzo wygodny. Dla osoby z problemami z kręgosłupem rewelacja.

Marta
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-10-08

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Materac warty swojej ceny, tak dobrego materaca jeszcze nigdy nie miałem. Dobra inwestycja na lata. Super jest też pokrowiec, który można wyprać w pralce.

Mariusz
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-10-08

Materac: Materac piankowy Elastic Touch - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 35 lat

Lubię spać na plecach

Materac 100% twardy i wygodny, wstaje wypoczęty i nie obolały .

Jacek
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-10-07

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Nie za twardy, nie za miękki. Bardzo dobry materac w super cenie. Lateks nadaje mu ekstra miekkości. Dopiero teraz wiem co to jest komfort spania, jestem zadowolony

Maksymilian
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-10-06

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Wracam po pół roku, żeby napisać: najlepszy materac jaki miałem.

Igor
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-10-05

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Materac zmówiłam dla synka, jest rewelacyjny, syn się wysypia, ale i spokojnie osoba dorosła również może się wygodnie przespać na tym materacu. Bardzo polecamy!

Jola
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-10-05

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 46 lat

Lubię spać na boku

Fajne jest to, że wykonany jest z dwóch rodzajów pianki i można go sobie przekręcać. Pianka lateksowa fajnie dopasowuje się do kształtu ciała. Nic się nie odkształca. Jestem bardzo zadowolony

Janusz
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-10-04

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na brzuchu

W końcu budzę się wypoczęta i problemy z zasypianiem wyraźnie się poprawiły, wygodny materac to podstawa wygodnego snu, cieszę się ze zdecydowałam się na porządny materac w rozsądnej cenie. Bardzo polecam.

Aleksandra
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-09-30

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Materac spełnił moje oczekiwania. Zależało mi na średnio-twardym materacu i ten właśnie taki jest. Dwustronny, można sobie go obracać. Fajna sprawa. Polecam

Mariusz
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-09-28

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na plecach

Miałem obawy, czy piankowy materac będzie wygodny i nie będzie się zapadał. Ten model używam już parę miesięcy i rzeczywiście nie dzieje się z nim nic niepożądanego.  Dodatkowo cena jest przystępna. Polecam.

Bartosz
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-09-25

Materac: Materac piankowy Memory Fit - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 35 lat

Lubię spać na plecach

Polecam ten materac wszystkim, którzy cierpią na bóle kręgosłupa. Bardzo wygodny i wreszcie budzę się bez żadnego bólu. Dostawa bez żadnego opóźnienia.

Edyta
Wieliczka

Ocena

Data zakupu: 2021-09-23

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Materac spełnia moje oczekiwania. Szybka dostawa, dobrze zapakowany do transportu. Kontakt z salonem bez zarzutów.

Sylwia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-09-22

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Pocket - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 36 lat

Lubię spać na boku

Bardzo szybka dostawa, obsługa bardzo miła i pomocna. Materac nie był zrolowany, więc to również zdecydowanie na plus, bo mogłem od razu na nim spać. Pani zalecała przewietrzenie materaca przez kilka godzin, ale żadnych zapachów nie wydzielał.

Miłosz
Kielnarowa

Ocena

Data zakupu: 2021-09-21

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 33 lat

Lubię spać na plecach

Bardzo fajny materac, nie za twardy i nie za miękki. Moje dziecko nigdy tak nie przesypiało nocy. Na pewno dokupię poduszki.

Hania
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-09-20

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Memory - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na plecach

Bardzo dobry kontakt telefoniczny, obsługa miła, widać, że zna się na rzeczy. Materac przyjechał do mnie pod drzwi. Już zapomnieliśmy z żoną co to ból pleców.

Feliks
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-09-18

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 22 lat

Lubię spać na plecach

Rewelacyjny!

Ludmiła
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-09-18

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 33 lat

Lubię spać na plecach

Dokładnie taki jak sobie wyobrażaliśmy, dziękujemy za szybką relizację zamówienia i wygodny materac 🙂

Maja
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-09-18

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Najwygodniejszy materac na jakim spałam, średniotwardy, piankowy. Zamek wszyty w pokrowiec, więc łatwo się ściąga i można uprać w domu. Wreszcie się wysypiam. Polecam wszystkim z całego serca.

Izabela
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-09-18

Materac: Materac kieszeniowy Deep Sleep - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Materac bardzo wygodny, przyjemny w dotyku pokrowiec, śpi się super. Póki co jestem bardzo na tak. Same plusy!

Iza
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-09-17

Materac: Materac piankowy Junior Coco - 80x180

W ciągu nocy przesypiam 10 h

Mam 34 lat

Lubię spać na plecach

Po długiej rozmowie i konsultacji z obsługą salonu, materac został idealnie dobrany pod potrzeby naszego dziecka. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno w przyszłości skorzystamy jeszcze z szerokiej oferty tego sklepu.

Kaśka i Piotr
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-09-17

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 23 lat

Lubię spać na plecach

Średnio twardy, wygodny, dokładnie jak w opisie.

Kacper
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-09-15

Materac: Materac kieszeniowy Pocket Memory - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Genialny materac dla mojego schorowanego kręgosłupa. Ortopedyczny z pianką memory, która fanie otula i odpręża. Naprawdę warto zadbać o wygodny materac, w końcu w łóżku spędzamy 1/3 życia !

Mariola
zgłobień

Ocena

Data zakupu: 2021-09-15

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Ból kręgosłupa wreszcie ustał. Szybka i darmowa dostawa oraz bardzo miła obsługa.

Hanna
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-09-12

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Moja żona jest zadowolona, idealnie dopasowuje się do ciała, jest bardzo wygodny i nie budzi żadnych zastrzeżeń.

Tomasz
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-09-12

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 34 lat

Lubię spać na plecach

Niby dość twardy, ale bardzo dobrze na nim odpoczywam. Jest komfortowy w użytkowaniu. Moja żona też jest zadowolona. Posłuży nam na długi czas.

Alan
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-09-11

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na plecach

Nawet nie myślałem, że ta inwestycja przyniesie takie zadowolenie żony. Dzieci chętnie rano przychodzą na chwilę poleżeć sobie. Musimy pomyśleć o materacach również dla nich od tego producenta.

Adrian
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-09-11

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Bardzo bardzo wygodny i porządny materac, pokrowiec łatwy do prania. Idealna twardość.

Sylwia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-09-10

Materac: Materac kieszeniowy Hard Pocket - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 47 lat

Lubię spać na plecach

Solidny, twardy i wygodny, taki jakiego szukałam. Nie żałuję zakupu. Jeśli ktoś szuka twardego materaca to śmiało polecam ten. Dostawa zrealizowana w terminie, co też się chwali.

Alina
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-09-09

Materac: Materac piankowy Elastic Touch - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Najlepszy zakup jaki moglam dokonac.Mam problemy z kregoslupem nie moglam wogole spac na miekkim materacu. Elastic touch jest naprawde swietny trzyma moje wszystkie kosci w sposob odpowiedni .

Małgorzata
Skaryszew

Ocena

Data zakupu: 2021-09-09

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Jestem zadowolony z wyboru. Cena jest korzystna. Na pewno wrócę po poduszki, bo widziałem, że też są  w ofercie. Polecam z ręką na sercu 🙂

Mikołaj
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-09-05

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Wysoki materac dzięki któremu wygodnie się siedzi na łóżku, mój poprzedni był zdecydowanie za niski. A poza tym śpi się bardzo wygodnie.

Kornelia
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-09-05

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Próbowałam w życiu różnych materacy, ale ten wymiata. Wszystkie osoby jakie na nim leżały  są w szoku jaki jest wygodny. Świetna jakość i adekwatna cena. Polecam!!!

Justyna
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-09-03

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 1 h

Mam 29 lat

Lubię spać na plecach

Jestem bardzo zadowolony, przez moją większą wagę długo szukałem odpowiednio twardego materaca.

Feliks
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-09-02

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Nie żałuje zakupu. Przesypiam całe noce i wstaje wypoczęta

Maja
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-09-02

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 34 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Super rozwiązanie, doceniam kreatywność.

Wioletta
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-09-01

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Kupiliśmy materac babci, ponieważ bardzo narzekała na ból kręgosłupa, nie mogła spać. Teraz przesypia całe noce i nie skarży się na brak snu, wręcz przeciwnie, jest wreszcie wypoczęta.

Maciej
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-30

Materac: Materac kieszeniowy Asymmetric Comfort - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 38 lat

Lubię spać na plecach

Pełen profesjonalizm. Szybka dostawa.

Tadeusz
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-29

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Wygodny i komfortowy.

Maks
Trzebnica

Ocena

Data zakupu: 2021-08-26

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 33 lat

Lubię spać na plecach

Super wykonany materac, bez żadnych zastrzeżeń. Wygodna sprawa z pokrowcem, który łatwo można uprać w pralce w domu.

Marzena
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-26

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 29 lat

Lubię spać na plecach

Komfort użytkowania i pełne zadowolenie. Będę polecać znajomym.

Laura
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-08-24

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 35 lat

Lubię spać na plecach

Kupiliśmy dla córki, jesteśmy bardzo zadowoleni i planujemy kolejny zakup tego materaca dla syna.

Maria
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-23

Materac: Materac kieszeniowy Hard Pocket - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 42 lat

Lubię spać na plecach

Bardzo wygodny materac, świetnie wykonany, w pokrowcu z możliwością prania, co jest ogromnym plusem. W dodatku szybka i profesjonalna dostawa.

Wiktor
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-08-23

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na plecach

Miła obsługa, szybka realizacja i produkt wysokiej jakości. Wszystko na plus. Polecam.

Dawid
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-20

Materac: Materac kieszeniowy Deep Sleep - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Po trochę ponad miesiącu użytkowania mogę z czystym sumieniem polecić. Kontakt z salonem zarówno przed zakupem jak i po bardzo dobry. Porządna firma.

Weronika
Boguchwała

Ocena

Data zakupu: 2021-08-19

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Nigdy nie spałam na wygodniejszym materacu. Przekładam go sobie jak mam ochote na zmiane twardości- fajna sprawa. Już wiem, że będzie ze mną przez wiele lat.

Daria
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-08-18

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Idealny materac dla nas i dwójki dzieci, których teraz tak łatwo na pewno nie pozbędziemy się z łóżka.

Michalina
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-18

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na plecach

Świetnie zainwestowane pieniądze we własny wypoczynek. Szczerze polecam

Żaneta
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-08-17

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Materac okazał się trafionym zakupem, bóle kręgosłupa ustąpiły już po pierwszej nocy. Polecam !

Kornel
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-08-13

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 36 lat

Lubię spać na plecach

Pierwszego dnia córka rozlała soczek na materac, byłam zaskoczona że tak sprawnie i szybko udało mi się zdjąć pokrowiec i go uprać. Nie ma śladu! A sam materac baaardzo wygodny !

Beata
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-10

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Materac o jakim marzyłam. Idealnie wyważony poziom twardości. Aż ciężko się z niego wstaje do pracy. Polecam każdemu

Zosia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-08-04

Materac: Materac piankowy Hard Touch - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 33 lat

Lubię spać na plecach

Idealny materac dla mnie. Świetny jest ten pokrowiec, który można zdjąć do prania. Córka wylała sok i szybko udało się zdjąć samą górę do prania, rewelacja !

Aśka
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-08-03

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa, to co cenię najbardziej w każdej firmie. Dodatkowo produkt wykonany porządnie. Dodatkowy plus za pokrowiec, który łatwo można uprać.

Edyta
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-02

Materac: Materac piankowy Memory Fit - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 38 lat

Lubię spać na boku

Oczekiwałem wygody i to dokładnie otrzymałem wraz z zakupem tego materaca. Dodatkowo przemiła obsługa, pani wszystko mi wyjaśniła i doradziła wprost idealnie.

Andrzej
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-07-31

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na plecach

Wysoki, bardzo wygodny, idealnie dopasowuje się do kształtu ciała. Świetny pokrowiec, który mogę wygodnie uprać. Idealny.

Karolina
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-07-30

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na brzuchu

Zainteresowała mnie warstwa lateksu w materacu, czytałem w internecie, że to świetnie robi na plecy i jest bardzo zdrowe. Producent pisze że dzięki tej warstwie, materac staje się antyalergiczny. Rzeczywiście, żona jest alergiczką i potwierdza. Bardzo wygodny, kupiłbym ponownie.

Konrad
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-07-23

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Kieszeniowy, bardzo wygodny materac. Twardość odpowiednia myślę, że dla większości osób. Bardzo szybka dostawa. Obsługa w salonie na wysokim poziomie. Wszystko super

Sylwester
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-07-17

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Myślałem, że przez moją wagę jestem skazany do końca życia na niewygodne materace. Na szczęście trafiłem na producenta Sensive. Teraz wysypiam się jak nigdy. Polecam każdemu.

Aleksander
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-07-17

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Spędziłam w sklepie stacjonarnym tyle czasu ile potrzebowałam, żeby wybrać najlepszy model dla mnie, pani odpowiedziała na wszystkie pytania i rozwiała wątpliwości. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Dostawa w zapowiedzianym terminie. Polecam materac smart pocket dla wymagających

Victoria
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-07-16

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na plecach

Materac perfekcyjnie wykonany, solidny i starannie wykonany. Obsługa również bez zarzutów.

Iwona
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-07-14

Materac: Materac kieszeniowy Pocket Memory - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 36 lat

Lubię spać na plecach

Po miesiącu używania mogę powiedzieć, że jest idealny. Nie za twardy, nie za miękki. Wstaje wypoczęta i nic mnie nie boli. Polecam tym, którzy wstają połamani, z bólem kręgosłupa.

Dorota
Chmielnik

Ocena

Data zakupu: 2021-07-14

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Fenomenalna jakość wykonania materaca, profesionalna obsługa i szybka dostawa. Polecam z całego serca.

Paweł
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-07-12

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Materac to nie mały wydatek, ale wiem, że posłuży nam bardzo długo. Jest porządnie i solidnie wykonany. Twardy ale jednocześnie sprężysty. Jesteśmy zadowoleni z wyboru jak i obsługi, która nam rzetelnie doradziła.

Jagoda
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-07-11

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Świetny zakup! Moja mama po przetestowaniu zamówiła taki sam do siebie. Dwustronność zdecydowanie na plus.

Hanna
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-07-09

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Szybka realizacja, świetny kontakt i doradztwo. Bardzo polecamy.

Szymon
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-07-09

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

To materac, na którym wreszcie na prawdę się wysypiam. Podoba mi się użycie różnych pianek dzięki czemu w jednym materacu mam dwie twardości. Dla mnie alergika lateks sprawdza się świetnie, a w dodatku mogę prać pokrowiec kiedy tylko potrzebuję

Paweł
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-07-09

Materac: Materac kieszeniowy Asymmetric Comfort - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Bardzo wygodny materac z niestandardowym rozwiązaniem – dwie twardości po jednej stronie materaca. Lateks przyjemnie otula ciało, a warstwa termoaktywna super dostosowuje się do kręgosłupa. Bardzo polecam

Marzena
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-07-08

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na plecach

Nie trzeba kupować dwoch materacy, super sprawa, szczególnie, gdy nie możesz się zdecydować czy chcesz mieć twardy czy miękki materac.

Daria
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-07-05

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na plecach

To mój pierwszy materac z tej firmy i już wiem, że kupię kolejne. Świetna jakość, czuć ogromną różnicę pomiędzy tym, a moim poprzednim.

Cezary
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-07-04

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na brzuchu

Świetna obsługa i pomoc w wyborze odpowiednego materaca.

Tomasz
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-07-04

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Materac jakościowy, widać gołym okiem. Bardzo wygodnie się na nim śpi. Mamy go jakoś  8 miesięcy i nie ma na co narzekać. Pokrowiec łatwo się zdejmuje, można go prać. Polecam

Zuza
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-07-01

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Memory - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 31 lat

Lubię spać na plecach

Długo szukaliśmy dla córek materaca, który będzie pasował im obu, ponieważ śpią razem. Kiedy trafiliśmy na opis tego modelu od razu zamówiliśmy. Dziewczynki zadowolone, więc ja też. Polecamy:)

Lila
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-06-30

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Materac jak marzenie. Należę do osób mających problem z kręgosłupem i na pierwszym lepszym z Ikei nie mogłabym spać.  Jakość adekwatna do ceny. Strzał w dziesiątkę

Sylwia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-06-30

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Materac przyszedł do nas około miesiąc temu i jak do tej pory bardzo dobrze się na nim śpi. Zależało mi na miękkim modelu, bo poprzedni był dla mnie zdecydowanie za twardy i nie pasował mi. Ten jest w sam raz:)

Lidia
Racławówka

Ocena

Data zakupu: 2021-06-28

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 35 lat

Lubię spać na plecach

Wygodny dosyć miękki, ale też nie zbyt miękki materac. Żona w końcu nie narzeka na bóle kręgosłupa.

Piotr
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-06-28

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 31 lat

Lubię spać na plecach

Odkąd na nim śpimy nie chcemy w ogóle wychodzić z łóżka. Super dopasowuje się do ciała i jest ekstremalnie wygodny. Dostawa bardzo szybka i bezproblemowa. Fachowa obsługa, pani rzeczowo opowiadała nam o wszystkich materacach

Wiktoria
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-06-27

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Memory - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na brzuchu

Ten materac to dla mnie strzał w 10. Polecam !!!

Malwina
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-06-26

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Pocket - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 5 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Zależało mi na materacu od ręki, Pani szybko zorganizowała dostawę. Bardzo dziękujemy za miłą i profesjonalną obsługę! A materac sprawdza się idealnie.

Bogdan
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-06-24

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Świetne wykonanie i szybka realizacja zamówienia.

Gabrysia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-06-24

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 32 lat

Lubię spać na plecach

Pasuje zarówno mnie jak i mojej żonie. Brak efektu „zapadania”, pokrowiec z jonami srebra sprawdza się dla mnie- alergika. Same zalety.

Jan
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-06-24

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Rewelacyjnie dopasowuje się do ciała, jak dla mnie bez najmniejszych uwag. Cena też przystępna w porównaniu do innych producentów.

Anna
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-06-17

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Śpię sam, pracuję z domu i nie mam za wiele aktywności fizycznej w ciągu dnia, stąd potrzebowałem dobrego, niezbyt miękkiego materaca, żebym mógł odpowiednio się wyspać nie czując bólu kręgosłupa, który zawdzięczam pracy przy komputerze. Ten model mi to zagwarantował. Polecam wszystkim.

Błażej
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-06-13

Materac: Materac kieszeniowy Hard Pocket - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 36 lat

Lubię spać na plecach

Szukałem twardego materaca, pani doradziła mi ten i jestem bardzo zadowolony. Bardzo twardy tak jak lubię, wreszcie się wysypiam i nie czuje bólu w kręgosłupie.

marcin
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-06-11

Materac: Materac piankowy Dream On - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Materac jest rewelacyjny! Polecam miłośnikom snu na twardszym podłożu 🙂

Alan
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-06-09

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 34 lat

Lubię spać na plecach

Wreszcie znalazłam materac, który spełnia moje oczekiwania.. Polecam!

Maria
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-06-07

Materac: Materac piankowy Hard Touch - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 29 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Dziękujemy za bardzo szybka dostawę i bardzo wygodny materac. Idealny dla nas, twardy, ale też nie za twardy, dokładnie taki jak oczekiwaliśmy. Polecamy 🙂

Alicja
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-06-05

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 18 lat

Lubię spać na brzuchu

Wszystko ok. Jest wygodny, dobrze dostosowany do naszych potrzeb. Obsługa i podejście do klienta na wysokim poziomie. Problemów z dostawą też nie było. Polecam!

Aleksandra
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-06-03

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 35 lat

Lubię spać na brzuchu

Świetna jakość snu, wreszcie nie budzę się kilka razy w nocy. Taki materac jest warty każdych pieniędzy. Dzięki niemu wstaję wypoczęta.

Irena
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-06-02

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na plecach

Nie sądziłam, że zmiana materaca tak poprawi jakość mojego snu. Myślałam, że muszę mieć twardy materac, aby dobrze spać. Nic bardziej mylnego! Miękki materac jest idealnie dopasowany do mojego ciała. Czuje się jakbym spała na chmurach, które otulają mnie podczas snu.

Magdalena
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-06-02

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Nigdy nie sądziłem, że materac ze spreżynami może być tak wygodny. Pozytywne zaskoczenie.

Paweł
Długołęka

Ocena

Data zakupu: 2021-06-02

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Fajny twardy, sprężynowy materac bez udziwnień. Bardzo wygodny i sprężysty, plus za wysokość i pokrowiec z zamkiem błyskawicznym. Pani w salonie bardzo miła i rzetelna. Wszystko na plus

Ala
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-06-01

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Świetny materac i uwielbiam ten pokrowiec, który mogę uprać w pralce. Naprawde polecam z całego serca.

Justyna
Milicz

Ocena

Data zakupu: 2021-06-01

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

JUŻ PO PIERWSZEJ NOCY NA TYM MATERACU CZUJĘ SIĘ LEPIEJ NIŻ NA POPRZEDNIM. WSTAŁAM BEZ BÓLU KREGOSŁUPA 🙂 BARDZO PRZYJAZNY DLA MNIE.

Krystyna
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-06-01

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Trafiony zakup. Jestem zadowolona i już polecam znajomym.

Maja
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-05-31

Materac: Materac piankowy Elastic Touch - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Dopiero kilka nocy na nowym materacu, a już mam wrażenie, że śpi się o wiele lepiej (wygodniej!). Twardość materaca okazuje się idealna

Aga
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-05-31

Materac: Materac kieszeniowy Deep Sleep - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 32 lat

Lubię spać na plecach

Byłam dość sceptyczna w kwestii zapewnień producenta o tym, jaki jest dobry, ale muszę przyznać że jest wart swojej ceny. Na żadnym innym nie spało mi się tak dobrze.

Renata
Tyczyn

Ocena

Data zakupu: 2021-05-29

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Super jest możliwość wybór różnych stron, kupiłam dwa materace, ale często odwracam, aby poczuć coś nowego.

Ewa
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-05-27

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

SUPER! Nic dodać nic ująć, jakość, obsługa i sam materac genialny!

Maksymilian
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-05-27

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Wybrać dobry materac jest bardzo trudno, dlatego profesjonalna obsługa w salonie bardzo się chwali. Pani pomogła mi dobrać miękki materac dla mnie. Śpię już na nim 3 miesiąc i bardzo dobrze się sprawdza.

Michał
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-05-24

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Materac idealnie dopasowuje się do ciała w różnych pozycjach. Od kiedy śpię na nim nie obudziłem się z bólem kręgosłupa.

Olek
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-05-23

Materac: Materac piankowy Elastic Touch - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na plecach

Genialny materac, w końcu zacząłem się wysypiać nie zapadam się, nic mnie z rana nie boli 🙂

Michał
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-05-19

Materac: Materac kieszeniowy Basic Pocket - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 32 lat

Lubię spać na brzuchu

Świetny materac w świetnej cenie. Wygodny, nie za twardy, nie za miękki. Obawiałam się, że będzie za miękki, ale jest idealny. W dodatku super szybka dostawa.

Sylwia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-05-19

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Kontakt z konsultantem bardzo dobry, a produkt rewelacja, o takim marzyliśmy. Materac w 100% spełnia nasze oczekiwania. Najlepszy z jakim mieliśmy do czynienia. To już 2 produkt z tej firmy i na pewno w przyszłości znowu skorzystamy z ich usług 

Laura
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-05-18

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Zanim dokonałam zakupu wypróbowałam też materac sprężynowy twardy, ale lateksowy okazał się o wiele bardziej sprężysty i wygodniejszy. dla mnie idealny.

Maja
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-05-16

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 21 lat

Lubię spać na plecach

Szybka realizacja niestandardowego zamówienia, jestem bardzo zadowolona

Pola
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-05-16

Materac: Materac kieszeniowy Asymmetric Comfort - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 18 lat

Lubię spać na plecach

Materac Idealny, wygodny, lateksowy. Super się sprawdza, a śpimy na nim już od kilku tygodni.

Vanesa
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-05-14

Materac: Materac piankowy Memory Fit - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 32 lat

Lubię spać na plecach

Nie za miękki, nie za twardy, idealny dla nas. Właściwości ortopedyczne tego materaca przekonały nas do zakupu. No i rzeczywiście bóle kręgosłupa minęły.

Ola i Adam
Jasionka

Ocena

Data zakupu: 2021-05-12

Materac: Materac kieszeniowy Pocket Memory - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 39 lat

Lubię spać na plecach

Cudowny materac w rozsądnych pieniądzach. Nie za twardy, ale też nie za miękki – idealny zarówno dla mnie jak i żony. Pianka memory fajnie odpręża i pomogła nam z bólami kręgosłupa.

Konrad
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-05-12

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 23 lat

Lubię spać na plecach

Kupiłem materac dwa miesiące temu. Jestem bardzo zadowolony. Polecam każdemu.

Janek
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-05-12

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Materac ładnie się prezentuje, jest wygodny, oboje z mężem cierpimy na bóle kręgosłupa – odkąd mamy materac lateksowy bóle zniknęły. Polecam

Klaudia
Jastrzębia

Ocena

Data zakupu: 2021-05-12

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 35 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Świetny, bardzo wygodny materac. Jestem alergikiem i szukałam takiego, który będzie miał właściwości antyalergiczne. Z tego jestem bardzo zadowolona. Polecam

Alicja
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-05-11

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 20 lat

Lubię spać na brzuchu

Trudno było mi uwierzyć, że obudziłam się dopiero rano, zawsze budziłam się kilka razy w nocy. Ogromnie polecam każdemu, kto tak jak ja ma problemy z trwałością snu.

Vanesa
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-05-09

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Pocket - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 42 lat

Lubię spać na plecach

Materac Idealny! Był stosunkowo tani, a jakość na najwyższym poziomie. Przyjemny pokrowiec, sprężyny których nie czuć, ale czuć że są solidne, nie uginają się. Dla syna kupiliśmy ten sam model i jest również bardzo zadowolony.

Oliwia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-05-09

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 37 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Kolosalna różnica między moim poprzednim materacem, a tym.

Karina
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-05-09

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Memory - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Materac jak najbardziej w porządku- zgodnie z oczekiwaniami. Polecam dla wymagających, potrzebujących idealnego dostosowania materaca do swoich potrzeb.

Anita
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-05-05

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Materac jest świetny, jeden z moich lepszych zakupów tego roku. Nie zamieniłabym  na żaden inny!

Ola
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-05-01

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Wreszcie budzę się wypoczęta i problemy z bólem kręgosłupa minęły. Mąż na początku narzekał ze za twardo, ale się przyzwyczaił i również poleca ten model znajomym

Lidia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-30

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Idealny materac dla osób które lubią poczucie otulenia. Dodatkowy plus za ekspresową dostawę do domu i przemiłą obsługę.

Monika
Trzebnica

Ocena

Data zakupu: 2021-04-30

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Trafiłam przez przypadek na państwa stronę. Wybrałam materac dla mnie i męża po opisie. Śpimy na nim od około dwóch miesięcy i muszę przyznać, że jest bardzo dobry. Świetna jakość

Nina
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-29

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 25 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Jestem pod wrażeniem tego jaki ten model jest wygodny! Wszystkie, na których dotychczas spałem się chowają.

Wojtek
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-28

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Nie sądziłam, że zmiana materaca tak wpłynie na mój sen. Pozytywnie się zaskoczyłam.

Aleksandra
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-27

Materac: Materac kieszeniowy Asymmetric Comfort - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

Żona nie chciała się zgodzić na średnio twardy materac, więc bardzo się cieszę, że znaleźliśmy ten z dwoma twardościami. Nie ukrywam, że właściwości ortopedyczne pianek zastosowanych w tym materacu także zachęciły nas do zakupu. Póki co jesteśmy zadowoleni

Daniel
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-24

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Wydawało mi się, że już nic nie poprawi mojej bezsenności- a jednak ten materac zdziałał cuda.

Karolina
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-24

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Miękki, ale nie za bardzo, na takim mi zależało

Viktoria
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-04-24

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na brzuchu

Kupiłam ten materac dla dwóch starszych osób. Podniósł się komfort ich snu, na czym mi zależało, więc polecam.

Magdalena
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-23

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Kolejny materac z tej firmy idealnie dobrany do potrzeb klienta. Dla mnie wciąż nr 1 na rynku.

Wiktoria
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-22

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Wysypiamy się mimo spania z dzieckiem. Polecam.

Agnieszka
Długołęka

Ocena

Data zakupu: 2021-04-22

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Bardzo dobra jakość materaca w przystępnej cenie. Sprzedawca dokładnie wie co sprzedaje, jestem bardzo zadowolony, zarówno z obsługi jak i wybranego materaca.

Jacek
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-21

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Materac wygodny i komfortowy dokładnie jak w opisie i zgodnie z opiniami.

Marta
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-21

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 29 lat

Lubię spać na brzuchu

Materac mnie nie zawiódł. Teraz śpię na stronie z pianką termoaktywną  i jestem zachwycona. Nie chce się wstawać!

Pola
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-19

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na brzuchu

Szukałem materaca ortopedycznego, ale nie piankowego. Zakupiłem ten i muszę przyznać, że nie spodziewałem się aż takiej wygody. Dwie twardości, pianka memory, pianka wysokoelastyczna plus te wypustki, materac marzenie!!

Wiktor
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-15

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na brzuchu

Obsługa idealnie dobrała materac do naszych potrzeb.

Szymon
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-04-13

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 32 lat

Lubię spać na plecach

Super materac i pokrowiec, który można bez problemu zdjąć i uprać – można go podzielić na dwie części – niby nic ale niesamowicie ułatwia to pranie przy takim rozmiarze.

Malwina
Tyczyn

Ocena

Data zakupu: 2021-04-11

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Na początku wydawał się zbyt miękki, ale śpię już na nim od pół roku i nie wymieniłabym go za żaden inny i bóle kręgosłupa minęły.

Kasia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-10

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Bezkonkurencyjny materac, nie ma lepszych. Mam nadzieję, że posłuży na lata.

Konrad
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-10

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Bardzo przystępny cenowo w porównaniu z innymi piankowymi materacami. Żona ma problemy z kręgosłupem, dlatego zdecydowaliśmy się na materac z grubą warstwą pianki memory.

Bartek
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-09

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 29 lat

Lubię spać na brzuchu

Mój przemęczony pracą mąż jest z niego bardzo zadowolony. Odpoczynek i relaks na nim to sama przyjemność

Anna
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-09

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na brzuchu

Bardzo twardy materac, taki jak chciałem, ale jednak miększa strona okazała się wygodniejsza.

Michał
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-08

Materac: Materac piankowy Memory Fit - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na brzuchu

Takiego właśnie materaca szukałam. Z jednej strony miększy – na tej stronie śpię obecnie. Na lato odwrócę na twardszą stronę, która lepiej oddycha. Jest idealny!

Magda
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-08

Materac: Materac piankowy Hard Touch - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 35 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Solidny, bardzo wygodny materac. Obawiałam się piankowych materacy, że będą się mimo wszystko za bardzo zapadać, ale ten jest solidny i twardy, tak jak lubię.

Rozalia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-08

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Materac jest świetny. Nie mam mu nic do zarzucenia. Co prawda jeszcze go spłacam, bo wzięłam na raty, ale było zdecydowanie warto, nareszcie wysypiam się jak normalny człowiek. Polecam, klasa!!

Małgorzata
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-07

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Rodzice są zadowoleni, materac dopasowuje się, ale nie jest miękki. Perfekcyjne rozwiązanie.

Oskar
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-07

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Polecam.

Arek
Trzebnica

Ocena

Data zakupu: 2021-04-07

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 36 lat

Lubię spać na plecach

Bardzo uniwersalny materac, który będzie dobry dla mniejszej jak i większej osoby. Średnio twardy, bardzo wygodny za sprawa użytych dwóch rodzajów pianek – termoaktywnej i wysokoelastycznej, plus wzbogacony w antyalergiczny lateks. Materac zapewnia super komfort spania, wreszcie z żoną się wysypiamy

Konrad
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-07

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Zgodnie z oczekiwaniami wygodny i funkcjonalny

Dariusz
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-06

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 32 lat

Lubię spać na plecach

Kupiłam z polecenia koleżanki dla córki. Teraz planuje zakup dla siebie i męża, bo to najwygodniejszy materac, polecam każdemu.

Tatiana
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-06

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Genius - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na plecach

Bardzo dobry kompromis – twardość odpowiada mi i mąż również się przekonał że materac nie może być zbyt twardy.

Tatiana
Oleśnica

Ocena

Data zakupu: 2021-04-05

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Bardzo wysoki materac, ale właśnie na takim nam zależało plus mieliśmy niestandardowy rozmiar, a to nie stanowiło żadnego problemu. Wszystko na plus, począwszy od kontaktu z klientem w salonie, po dostarczenie materaca do domu.

Julita
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-04

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Szybko i sprawnie! Nie mam zastrzeżeń.

Olga
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-04

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Lateks dla mnie jest idealnym podparciem dla pleców i reszty ciała. Stabilne podparcie ale też wygodne. Cena oczywiście odpowiada jakości. Polecam

Iza
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-04-04

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Świetny materac dla syna który jest alergikiem. Pokrowiec bardzo wygodny do prania. Serdecznie polecamy.

Inga
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-04

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na brzuchu

Niezwykle wygodny, 8 cm pianki termoelastycznej działa cuda na kręgosłup. Jeśli ktoś preferuje bardziej elastyczne materace to wystarczy go przekrecić, więc super opcja, dwa materace w jednym. Bardzo polecam

Ola
Kielanówka

Ocena

Data zakupu: 2021-04-02

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Genius - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Bardzo szybka realizacja nawet dosyć nietypowego rozmiaru, a sam materac bardzo wygodny.

Kinga
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-02

Materac: Materac kieszeniowy Asymmetric Comfort - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Świetny wybór, delikatnie twardszy po jednej stronie. Zdecydowanie wygodniejsze rozwiązanie niż kupno dwóch materacy .

Patrycja
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-01

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Po długim namyśle w salonie zdecydowałam się na smart pocket i nie żałuje. Profesjonalna obsługa, dostawa też bez problemu. Polecam!

Amelia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-31

Materac: Materac kieszeniowy Basic Pocket - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 39 lat

Lubię spać na plecach

Kupiłem ten materac jako chwilowe rozwiązanie, ale na pewno zostanie z nami na dłużej. Jest bardzo komfortowy jak za takie pieniądze i solidnie wykonane.

Zbyszek
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-29

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na plecach

Nie za miękki, nie za twardy, idealny dla mnie i narzeczonego mimo sporej różnicy wagi.

Honorata
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-28

Materac: Materac kieszeniowy Hard Pocket - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 40 lat

Lubię spać na plecach

Twardość= wygoda, plus naturalna mata kokosowa, najlepszy materac na jakim spałem. Z dostawa też nie było żadnych problemów. Wszystko na 5+

Leon
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-03-27

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na rozgwiazde

To niewiarygodne, jak materac może wypłynąć na komfort snu. Do tej pory byliśmy z chłopakiem przekonani, że nie ma to większego znaczenia. Zakup materaca Asimmetric Latex pokazał nam, jak bardzo się myliliśmy. Jest świetny, polecamy

Sandra
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-26

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Nasz wybór padł na ten materac ze względu na zastosowaną w nim piankę lateksową. Mamy małą córeczkę, więc chcieliśmy aby materac był antyalergiczny. Jak do tej pory super się sprawdza

Daniel
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-26

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Podoba mi się kompleksowy sposób pytania o potrzeby i zwracanie uwagi na rzeczy ważne przy doborze materaca. Porządna firma.

Robert
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-26

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Bardzo dobry materac o odpowiedniej twardości

Sylwester
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-24

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 24 lat

Lubię spać na brzuchu

Materac wniósł wiele dobrego do naszego domu. Każdy się wysypia i wstaje z lepszym humorem.

Amelia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-24

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 1 h

Mam 30 lat

Lubię spać na plecach

Wykonanie samego materaca na wysokim poziomie plus stylowy pokrowiec. Materac bardzo twardy i jak na moje 90 kg bardzo dobrze się sprawdza. Dwie twardości na dodatkowy plus.

Damian
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-24

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Bardzo dobry materac, bez zarzutów

Krystian
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-23

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi, bardzo sympatycznie i szybko.

Dominika
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-19

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 23 lat

Lubię spać na plecach

Świetny kontakt i szybka realizacja, a sam materac sprawdza się idealnie.

Sandra
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-19

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 35 lat

Lubię spać na plecach

Szukałem materaca piankowego, który spełniał by moje wymogi co do antyalergiczności. Pani w salonie zaproponowała rozwiązanie z lateksem i pianka wysokoelastyczna, co w 100% mnie zadawala. Materac super wygodny i komfortowy.

Oskar
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-19

Materac: Materac kieszeniowy Asymmetric Comfort - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Niespotykane zastosowanie dwóch twardości pianek na jednej stronie materaca!! Bardzo trafne połączenie, które mi odpowiada. Materac wygodny, sprężysty, antyalergiczny, dopasowujący się, wysoki, naprawdę w nim jest wszystko czego można oczekiwać od materaca

Klaudia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-19

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na plecach

Materac jest wygodny, jak dla mnie ma idealną twardość. Śpimy na nim w dwie osoby, różnica wagi to około 25kg i oboje się wysypiamy.

Renata
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-18

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

Szybka realizacja niestandardowego zamowienia. Zmniejszyłam materac o 10cm bez dodatkowych kosztów.

Jagoda
Oleśnica

Ocena

Data zakupu: 2021-03-18

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Bardzo polecam. Twardy, wygodny, sprężysty, solidny, dwustronny plus elegancki pokrowiec z zamkiem błyskawicznym. Wreszcie się wysypiam. Dostawa także na czas.

Milena
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-16

Materac: Materac piankowy Elastic Touch - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na plecach

Materac ma dobrą twardość, do tego bardzo starannie wykonany. Śpi się wygodnie, mam nadzieję że z czasem nie straci właściwości.

Sylwia
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-03-16

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Genius - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Materac jest super, śpi się wygodnie i problemy z kręgosłupem mineły.

Adam
Długołęka

Ocena

Data zakupu: 2021-03-16

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Solidny, bardzo komfortowy i porządnie wykonany materac. Jedna strona jest wykonana z pianki memory, druga strona jest twardsza, idealny nie za miękki i nie za twardy.

Ewa
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-15

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Tak komfortowego materaca jeszcze nie miałem, w koncu wiem co to znaczy dobrze się wyspać. Super obsługa i szybka dostawa. Polecam każdemu, jeśli jeszcze się zastanawia czy warto.

Piotr
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-13

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Wysypiam się jak nigdy dotąd. Polecam;)

Patrycja
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-12

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Kupiłam dwa materace z tego modelu dla moich córek i obie są bardzo zadowolone. Pianka termoaktywna robi robotę. Przyjemnie otulający, świetny średnio- twardy materac.

Barbara
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-11

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Idealnie twardy, ale nie za bardzo twardy- taki jak chciałem. Sprawnie doręczony, bez żadnych uszkodzeń.

Tomek
Trzebnica

Ocena

Data zakupu: 2021-03-11

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

W moim odczuciu twardość równa się wygoda. Ten materac polecono mi w salonie, jako odpowiedni dla mojego wzrostu i wagi, jak do tej pory, a użytkuje go już 4 miesiące sprawdza się na medal. Nic mnie nie boli, nigdzie się nie odkształca i można ściągnąć pokrowiec i uprać w domu. Polecam

Tomasz
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-10

Materac: Materac kieszeniowy Hard Pocket - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 35 lat

Lubię spać na plecach

Dla mnie idealny materac, nie za twardy, solidny i porządnie wykonany. Sprężyny kieszeniowe nie uginają się, mimo że trochę ważymy. I darmowa dostawa pod dom.

Natka
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-10

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 31 lat

Lubię spać na plecach

Przez długi czas męczyłam się z bólem pleców i nieprzespanymi nocami. Po zakupie materaca ból ustał i czuję się zrelaksowana.

Klaudia
Dobroszyce

Ocena

Data zakupu: 2021-03-09

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 34 lat

Lubię spać na brzuchu

Ten materac jest dla mnie idealny. Niweluje ból kręgosłupa i stanowi dobre podparcie dla całego ciała..

Gosia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-08

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na plecach

Bardzo wygodny i porządnie wykonany materac.

Igor
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-07

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na plecach

Zależało mi na wysokim i miękkim materacu, ten jest mięciutki i ma aż 26 cm! Przyjemny codzienny masaż wypustkami po całym dniu pracy super się sprawdza.

Aleksandra
Boguchwała

Ocena

Data zakupu: 2021-03-06

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 30 lat

Lubię spać na plecach

SUPER. Nic dodać nic ująć. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

Paweł
Pionki

Ocena

Data zakupu: 2021-03-06

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na brzuchu

Materac bardzo wygodny, serdecznie polecam!

Andrzej
Długołęka

Ocena

Data zakupu: 2021-03-06

Materac: Materac kieszeniowy Asymmetric Comfort - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na plecach

nie za twardy, nie za miękki, idealny dla mnie i męża.

Zofia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-06

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 30 lat

Lubię spać na plecach

Myślę, że ten model jest na tyle uniwersalny, że sprawdzi się większości osób. Zamówiony w Rzeszowie. Dostawa na czas. Dziękuje i pozdrawiam Marek P.

Marek
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-05

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 23 lat

Lubię spać na rozgwiazde

Taka wygoda i jakość jest warta każdych pieniędzy!

Sandra
Milicz

Ocena

Data zakupu: 2021-03-05

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Genius - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na plecach

Materac jest bardzo wygodny, został też sprawnie dostarczony. Bardzo polecam.

Mariusz
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-03-04

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na plecach

Super materac!! Zapewnia idealne podparcie kregosłupa. Warstwa lateksu i termy to jakiś kosmos. Ja ledwo wstaje z łózka, bo śpi się jak na chmurce. Dokładnie taki jak w opisie nie za miękki nie za twardy.

Alicja
Matysówka

Ocena

Data zakupu: 2021-03-03

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na brzuchu

Wymiana materaca na nowy była dobrym pomysłem. Te firmę polecili mi rodzice, którzy kupowali tu wcześniej materac do siebie do sypialni. Model Memory Cloud nie jest za twardy ani za miękki. Super się dopasowuje do ciała. Ogólne wrażenie pozytywne.

Dorota
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-02

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 21 lat

Lubię spać na plecach

Niepozorny materac, a jaka jakość snu. Nie ma porównania z innymi! Obsługa również na plus.

Franek
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-02

Materac: Materac piankowy Dream On - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Materac z jednej strony z pianką termo czyli przyjemnie ciepły, a z drugiej chłodniejsza pianka, planujemy z niej korzystać w gorące dni. Po kilku dniach korzystania wydaje się bardzo ciekawy.

Sara
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-03-02

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 32 lat

Lubię spać na plecach

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

Radosław
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-01

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Zamówiłam rozmiar 140×190, był po prostu w cenie 140×200, szybka realizacja niestandardowego zamówienia. Żadnych dodatkowych opłat za dostawę czy zmianę rozmiaru – SUPER!

Eliza
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-02-28

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 1 h

Mam 29 lat

Lubię spać na plecach

Polecam każdemu, inwestycja na lata.

Sylwia
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-02-28

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na plecach

Miałem mieszane uczucia gdy go kupowałem, tak naprawdę tylko na podstawie opisu ze strony wybraliśmy ten model. Żona woli miękkie materace, a ja twarde, ale obojgu nam śpi się dobrze. Produkt z najwyższej półki.

Jacek
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-02-27

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 25 lat

Lubię spać na brzuchu

Materac super się sprawdza, jestem pozytywnie zaskoczony

Mikołaj
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-02-27

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na plecach

Bardzo dobry i wygodny materac !!!

Konrad
Wrocław