Darmowa dostawa w całej Polsce!
Gwarancja do 10 lat
Darmowa dostawa w całej Polsce!

Opinie

Średnia ocen 4,9/5

Ocena

Data zakupu: 2022-01-28

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Syn jest bardzo zadowolony, my również, to na pewno nie ostatni materac z tej firmy.

Kinga
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2022-01-10

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 39 lat

Lubię spać na boku

Wygodny, komfortowy, bardzo przyjemny, aż nie chce się wychodzić z łóżka. Materac marzenie!! Średnio twardy z lateksem to strzał w 10, plus szybki czas realizacji. Bardzo polecam

Wiolka
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2022-01-02

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Pocket - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Świetna jakość w niskiej cenie. Materac bardzo wygodny i na super że sprzedawca nie wciska jak najdroższego modelu. Nie zawsze droższy znaczy lepszy. Ten jest dla mnie idealny!

Krzysztof
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2022-01-02

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

Do zakupu zachęciła mnie pianka lateksowa i się nie zawiodłem, najwygodniejszy materac z moim życiu. Polecam, komfort spania wspaniały

Bartek
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2022-01-01

Materac: Materac piankowy Hard Touch - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Przemiła obsługa w sklepie i bardzo dobry kontakt. Pani bez problemu przełożyła dostawę, bo przedłużył nam się remont mieszkania. Bardzo polecamy zarówno pod względem fachowej obsługi, jak i sam materac jest bardzo wygodny!

Kamil i Anna
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-12-31

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 1 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Mama zadowolona, jej problemy z kręgosłupem nie dokuczają już w nocy. Udany prezent świąteczny:)

Julia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-12-29

Materac: Materac piankowy Dream On - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Cenie sobie komfort spania wiec wybrałam twardy materac oraz ze względu na oczekiwania męża który ma problemy z kręgosłupem.Na początku trochę za twardy dla mnie ale odwróciłam go na mieksza stronę i jest Ok

Dorota
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-12-29

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 36 lat

Lubię spać na boku

Świetny materac przyjemny i bardzo bardzo wygodny.

Krystyna
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-12-22

Materac: Materac piankowy Elastic Touch - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 37 lat

Lubię spać na boku

Nie mogłam sobie wymarzyć wygodniejszego materaca. Idealny dla mnie pod każdym względem: twardości,dobrania wkładu i wytrzymałości.

Beata
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-12-21

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Super jest to, że z każdej strony ma inną piankę. Pianka memory bardzo dobrze dopasowuje się do ciała i przyjemnie się na niej śpi, plus dodatkowe atuty ortopedyczne zachęciły mnie do zakupu. Cena również bardzo przystępna

Zosia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-12-19

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Żona wreszcie nie narzeka na ból kręgosłupa, wysypia się, nawet jeśli śpią z nami dzieci.

Krystian
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-12-17

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Bardzo sprężysty i przyjemny materac. Nareszcie budzę się bez bólu kręgosłupa. Pani doradziła mi fachowo i jestem bardzo zadowolona. Dostawa też w terminie, więc super

Gosia
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-12-16

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Elastyczny i wygodny piankowy materac, plus za antyalergiczną piankę lateksową. Polecam wszystkim alergikom, ja jestem bardzo zadowolona.

Jola
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-12-16

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Jestem dość szczupłą osobą i wybór materaca był trudny. Na szczęście trafiłam na profesjonalistów w sensive i od tamtej pory jestem ciągle wyspana.

Monika
Borowa

Ocena

Data zakupu: 2021-12-10

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 37 lat

Lubię spać na boku

Nie sądziłam, że ta inwestycja zapewni taki komfort dla mnie i mojego męża. Wreszcie się wysypiamy, bez poczucia połamanego kręgosłupa.. Materac idealnie dopasowuje się do naszego ciała, dzięki temu nie budzimy się non stop w nocy.

Beata
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-12-05

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Nie mogliśmy się dogadać co do twardości materaca. Świetne rozwiązanie.

Błażej
Długołęka

Ocena

Data zakupu: 2021-12-05

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Super obsługa w salonie, dostawa na czas i wygodny materac.

Witek
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-12-02

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Pocket - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 10 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Materace kupione dla synów. Mimo, że są bliźniakami każdy jest inny i ma inne wymagania. Obu śpi się im wygodnie, sama nie raz przysnęłam czytając książkę na dobranoc, więc również mogę śmiało powiedzieć, że są bardzo wygodne. Super, że pokrowiec można łatwo zdjąć i uprać.

Kaśka
Rudna Mała

Ocena

Data zakupu: 2021-12-01

Materac: Materac piankowy Junior Coco - 90x180

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 44 lat

Lubię spać na boku

Realizacja zamówienia przeszła szybko i sprawnie, a materac sprawuje się super. Bardzo łatwo jest go utrzymać w czystości a dodatkowa mata kokosowa zapewnia dobrą cyrkulację i wysoką higienę. Polecam

Kryspin
Borków

Ocena

Data zakupu: 2021-12-01

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 41 lat

Lubię spać na boku

Materac wykonany porządnie, bardzo przyjemnie i mięciutko się śpi na lateksie. Nie mam zastrzeżeń. Na pewno kupię synowi do nowego pokoju podobny materac.

Marzena
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-11-30

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Wreszcie dobry materac piankowy. Dla mnie dodatkowym atutem jest użyta pianka lateksowa, która świetnie sprawdza się przy mojej alergii. A do tego z każdej strony ma inną twardość – mega na plus

Jesica
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-11-24

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Producent godny polecenia, szybka i fachowa obsługa oraz oczywiście materac idealnie dobrany do indywidualnych potrzeb.

Michalina
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-11-21

Materac: Materac piankowy Memory Fit - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 47 lat

Lubię spać na boku

Żona namówiła mnie do zakupu ale nie żałuje ani jednej wydanej złotówki na ten materac!! Wreszcie się wysypiam, nie mam bóli kręgosłupa jak dawniej. Jak dla mnie materac marzenie!

Maciek
Dębniki

Ocena

Data zakupu: 2021-11-21

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 23 lat

Lubię spać na boku

Mysłałam, że materace sprężynowe są niewygodne, a już tymbardziej materace miękkie. Jednak pozytywnie się zaskoczyłam. Zaczęłam się wysypiać i przestał boleć mnie kręgosłup.

Dagmara
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-11-20

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Wszystko dokładnie jak w opisie, materac bardzo komfortowy.

Oskar
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-11-19

Materac: Materac piankowy Elastic Touch - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 21 lat

Lubię spać na boku

Jestem bardzo zadowolony z materaca. Polecam jeśli ktoś szuka czegoś twardego

Kacper
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-11-13

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Materac z większą ilością niezależnych sprężyn oraz pianką memory i wysokoelastyczną z obustronnymi wypustkami, sprawdza się u nas rewelacyjnie. Miękki, przytulny, jak się na nim kładziemy to nie ma mowy o szybkim wstawaniu. Polecamy

Paweł
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-11-09

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Przy wyborze kierowaliśmy się twardością. Pani doradziła nam ten pianka lateksową i jak dla nas jest to bardzo fajny i wygodny materac, śpi się na nim rewelacyjnie. Polecamy wszystkim

Maja
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-11-07

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Potrzebowałem materaca, jednak żaden nie przekonywał mnie, na szczęście trafiłem na Sensive. Materac jest porządny i bardzo komfortowy. Idealnie dopasowuje się do ciała.

Maks
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-11-05

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Bardzo dobry materac dla alergika takiego jak ja, poza tym miękki i wygodny.

Mikołaj
Trzebnica

Ocena

Data zakupu: 2021-11-04

Materac: Materac piankowy Memory Fit - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 42 lat

Lubię spać na boku

Świetny materac, dwustronny. Najpierw wydawał się dosyć twardy (taki przeskok z kiepskiej jakości materaca sprężynowego) ale po trzech miesiącach mogę śmiało powiedzieć, że jest idealny. I ból kręgosłupa w końcu minął. Bardzo dziękuję za pomoc w wyborze i szybką dostawę.

Karol
Krasne

Ocena

Data zakupu: 2021-11-02

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Polecam tę firmę z całego serca, świetny kontakt, fachowe doradztwo i szybka dostawa.

Hanna
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-10-29

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 36 lat

Lubię spać na boku

Kupiliśmy z polecenia znajomych, teraz polecamy dalej. Jest bardzo komfortowy.

Magdalena
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-10-28

Materac: Materac piankowy Hard Touch - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 37 lat

Lubię spać na boku

Komfortowy, wygodny i porządnie wykonany materac. W końcu znalazłem materac idealny. Tańsze materace, które były również opisywane jako bardzo twarde szybko stawały się miękkie, z tego korzystam już pół roku i nic się nie zmieniło. A kupiłem ten model z polecenia wujka, który spi na nim już kilka lat. Naprawdę wart swojej ceny, szczerze polecam.

Artur
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-10-28

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Genius - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Dla mnie idealny, wysoki, nie za twardy, nie za miękki. Polecam

Witek
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-10-21

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Mąż jest alergikiem, wreszcie znaleźliśmy materac dla niego.

Katarzyna
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-10-20

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 22 lat

Lubię spać na boku

Kupiłam mamie, jest bardzo zadowolona, nie narzeka już na bolący kręgosłup.

Kornelia
Długołęka

Ocena

Data zakupu: 2021-10-18

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Materac spełnił moje oczekiwania. Bardzo polecam.

Mirosław
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-10-16

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Mięciutki materac, bardzo przyjemny, sprężysty, dodatkowo dostosowuje się do kształtu ciała. Plus za pokrowiec z suwakiem. U mnie sprawdza się rewelacyjnie.

Lila
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-10-14

Materac: Materac piankowy Junior Coco - 80x160

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Póki co jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Opcja z wkładką kokosowa sprawdza się idealnie dla alergicznego dziecka. Możliwość prania pokrowca jest dodatkowo super zaletą. Serdecznie polecam.

Marcelina
Zabrze

Ocena

Data zakupu: 2021-10-12

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

Materac idealny dla mojego kręgosłupa po przejściach. Śpie na stronie z pianką memory.

Magdalena
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-10-09

Materac: Materac piankowy Dream On - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

Bardzo dobry materac. Twardy tak jak oczekiwałam i bardzo wygodny. Dla osoby z problemami z kręgosłupem rewelacja.

Marta
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-10-08

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Materac warty swojej ceny, tak dobrego materaca jeszcze nigdy nie miałem. Dobra inwestycja na lata. Super jest też pokrowiec, który można wyprać w pralce.

Mariusz
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-10-08

Materac: Materac piankowy Elastic Touch - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Materac 100% twardy i wygodny, wstaje wypoczęty i nie obolały .

Jacek
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-10-06

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Wracam po pół roku, żeby napisać: najlepszy materac jaki miałem.

Igor
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-10-05

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Materac zmówiłam dla synka, jest rewelacyjny, syn się wysypia, ale i spokojnie osoba dorosła również może się wygodnie przespać na tym materacu. Bardzo polecamy!

Jola
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-10-05

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 46 lat

Lubię spać na boku

Fajne jest to, że wykonany jest z dwóch rodzajów pianki i można go sobie przekręcać. Pianka lateksowa fajnie dopasowuje się do kształtu ciała. Nic się nie odkształca. Jestem bardzo zadowolony

Janusz
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-10-04

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

W końcu budzę się wypoczęta i problemy z zasypianiem wyraźnie się poprawiły, wygodny materac to podstawa wygodnego snu, cieszę się ze zdecydowałam się na porządny materac w rozsądnej cenie. Bardzo polecam.

Aleksandra
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-09-25

Materac: Materac piankowy Memory Fit - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Polecam ten materac wszystkim, którzy cierpią na bóle kręgosłupa. Bardzo wygodny i wreszcie budzę się bez żadnego bólu. Dostawa bez żadnego opóźnienia.

Edyta
Wieliczka

Ocena

Data zakupu: 2021-09-22

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Pocket - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 36 lat

Lubię spać na boku

Bardzo szybka dostawa, obsługa bardzo miła i pomocna. Materac nie był zrolowany, więc to również zdecydowanie na plus, bo mogłem od razu na nim spać. Pani zalecała przewietrzenie materaca przez kilka godzin, ale żadnych zapachów nie wydzielał.

Miłosz
Kielnarowa

Ocena

Data zakupu: 2021-09-18

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 22 lat

Lubię spać na boku

Rewelacyjny!

Ludmiła
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-09-18

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Dokładnie taki jak sobie wyobrażaliśmy, dziękujemy za szybką relizację zamówienia i wygodny materac 🙂

Maja
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-09-17

Materac: Materac piankowy Junior Coco - 80x180

W ciągu nocy przesypiam 10 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Po długiej rozmowie i konsultacji z obsługą salonu, materac został idealnie dobrany pod potrzeby naszego dziecka. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno w przyszłości skorzystamy jeszcze z szerokiej oferty tego sklepu.

Kaśka i Piotr
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-09-17

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 23 lat

Lubię spać na boku

Średnio twardy, wygodny, dokładnie jak w opisie.

Kacper
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-09-15

Materac: Materac kieszeniowy Pocket Memory - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Genialny materac dla mojego schorowanego kręgosłupa. Ortopedyczny z pianką memory, która fanie otula i odpręża. Naprawdę warto zadbać o wygodny materac, w końcu w łóżku spędzamy 1/3 życia !

Mariola
zgłobień

Ocena

Data zakupu: 2021-09-15

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Ból kręgosłupa wreszcie ustał. Szybka i darmowa dostawa oraz bardzo miła obsługa.

Hanna
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-09-12

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Moja żona jest zadowolona, idealnie dopasowuje się do ciała, jest bardzo wygodny i nie budzi żadnych zastrzeżeń.

Tomasz
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-09-11

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Nawet nie myślałem, że ta inwestycja przyniesie takie zadowolenie żony. Dzieci chętnie rano przychodzą na chwilę poleżeć sobie. Musimy pomyśleć o materacach również dla nich od tego producenta.

Adrian
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-09-11

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Bardzo bardzo wygodny i porządny materac, pokrowiec łatwy do prania. Idealna twardość.

Sylwia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-09-10

Materac: Materac kieszeniowy Hard Pocket - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 47 lat

Lubię spać na boku

Solidny, twardy i wygodny, taki jakiego szukałam. Nie żałuję zakupu. Jeśli ktoś szuka twardego materaca to śmiało polecam ten. Dostawa zrealizowana w terminie, co też się chwali.

Alina
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-09-09

Materac: Materac piankowy Elastic Touch - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Najlepszy zakup jaki moglam dokonac.Mam problemy z kregoslupem nie moglam wogole spac na miekkim materacu. Elastic touch jest naprawde swietny trzyma moje wszystkie kosci w sposob odpowiedni .

Małgorzata
Skaryszew

Ocena

Data zakupu: 2021-09-05

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Wysoki materac dzięki któremu wygodnie się siedzi na łóżku, mój poprzedni był zdecydowanie za niski. A poza tym śpi się bardzo wygodnie.

Kornelia
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-09-03

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 1 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Jestem bardzo zadowolony, przez moją większą wagę długo szukałem odpowiednio twardego materaca.

Feliks
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-09-02

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Nie żałuje zakupu. Przesypiam całe noce i wstaje wypoczęta

Maja
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-09-02

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Super rozwiązanie, doceniam kreatywność.

Wioletta
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-09-01

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Kupiliśmy materac babci, ponieważ bardzo narzekała na ból kręgosłupa, nie mogła spać. Teraz przesypia całe noce i nie skarży się na brak snu, wręcz przeciwnie, jest wreszcie wypoczęta.

Maciej
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-30

Materac: Materac kieszeniowy Asymmetric Comfort - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 38 lat

Lubię spać na boku

Pełen profesjonalizm. Szybka dostawa.

Tadeusz
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-29

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Wygodny i komfortowy.

Maks
Trzebnica

Ocena

Data zakupu: 2021-08-26

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Super wykonany materac, bez żadnych zastrzeżeń. Wygodna sprawa z pokrowcem, który łatwo można uprać w pralce w domu.

Marzena
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-24

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Kupiliśmy dla córki, jesteśmy bardzo zadowoleni i planujemy kolejny zakup tego materaca dla syna.

Maria
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-23

Materac: Materac kieszeniowy Hard Pocket - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 42 lat

Lubię spać na boku

Bardzo wygodny materac, świetnie wykonany, w pokrowcu z możliwością prania, co jest ogromnym plusem. W dodatku szybka i profesjonalna dostawa.

Wiktor
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-08-23

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Miła obsługa, szybka realizacja i produkt wysokiej jakości. Wszystko na plus. Polecam.

Dawid
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-18

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Idealny materac dla nas i dwójki dzieci, których teraz tak łatwo na pewno nie pozbędziemy się z łóżka.

Michalina
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-17

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Materac okazał się trafionym zakupem, bóle kręgosłupa ustąpiły już po pierwszej nocy. Polecam !

Kornel
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-08-13

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 36 lat

Lubię spać na boku

Pierwszego dnia córka rozlała soczek na materac, byłam zaskoczona że tak sprawnie i szybko udało mi się zdjąć pokrowiec i go uprać. Nie ma śladu! A sam materac baaardzo wygodny !

Beata
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-04

Materac: Materac piankowy Hard Touch - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Idealny materac dla mnie. Świetny jest ten pokrowiec, który można zdjąć do prania. Córka wylała sok i szybko udało się zdjąć samą górę do prania, rewelacja !

Aśka
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-08-03

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa, to co cenię najbardziej w każdej firmie. Dodatkowo produkt wykonany porządnie. Dodatkowy plus za pokrowiec, który łatwo można uprać.

Edyta
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-08-02

Materac: Materac piankowy Memory Fit - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 38 lat

Lubię spać na boku

Oczekiwałem wygody i to dokładnie otrzymałem wraz z zakupem tego materaca. Dodatkowo przemiła obsługa, pani wszystko mi wyjaśniła i doradziła wprost idealnie.

Andrzej
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-07-31

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Wysoki, bardzo wygodny, idealnie dopasowuje się do kształtu ciała. Świetny pokrowiec, który mogę wygodnie uprać. Idealny.

Karolina
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-07-30

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Zainteresowała mnie warstwa lateksu w materacu, czytałem w internecie, że to świetnie robi na plecy i jest bardzo zdrowe. Producent pisze że dzięki tej warstwie, materac staje się antyalergiczny. Rzeczywiście, żona jest alergiczką i potwierdza. Bardzo wygodny, kupiłbym ponownie.

Konrad
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-07-17

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Myślałem, że przez moją wagę jestem skazany do końca życia na niewygodne materace. Na szczęście trafiłem na producenta Sensive. Teraz wysypiam się jak nigdy. Polecam każdemu.

Aleksander
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-07-16

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Materac perfekcyjnie wykonany, solidny i starannie wykonany. Obsługa również bez zarzutów.

Iwona
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-07-14

Materac: Materac kieszeniowy Pocket Memory - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 36 lat

Lubię spać na boku

Po miesiącu używania mogę powiedzieć, że jest idealny. Nie za twardy, nie za miękki. Wstaje wypoczęta i nic mnie nie boli. Polecam tym, którzy wstają połamani, z bólem kręgosłupa.

Dorota
Chmielnik

Ocena

Data zakupu: 2021-07-14

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Fenomenalna jakość wykonania materaca, profesionalna obsługa i szybka dostawa. Polecam z całego serca.

Paweł
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-07-09

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Szybka realizacja, świetny kontakt i doradztwo. Bardzo polecamy.

Szymon
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-07-08

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

Nie trzeba kupować dwoch materacy, super sprawa, szczególnie, gdy nie możesz się zdecydować czy chcesz mieć twardy czy miękki materac.

Daria
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-07-04

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Świetna obsługa i pomoc w wyborze odpowiednego materaca.

Tomasz
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-06-28

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Wygodny dosyć miękki, ale też nie zbyt miękki materac. Żona w końcu nie narzeka na bóle kręgosłupa.

Piotr
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-06-26

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Pocket - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 5 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Zależało mi na materacu od ręki, Pani szybko zorganizowała dostawę. Bardzo dziękujemy za miłą i profesjonalną obsługę! A materac sprawdza się idealnie.

Bogdan
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-06-24

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Świetne wykonanie i szybka realizacja zamówienia.

Gabrysia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-06-13

Materac: Materac kieszeniowy Hard Pocket - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 36 lat

Lubię spać na boku

Szukałem twardego materaca, pani doradziła mi ten i jestem bardzo zadowolony. Bardzo twardy tak jak lubię, wreszcie się wysypiam i nie czuje bólu w kręgosłupie.

marcin
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-06-11

Materac: Materac piankowy Dream On - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Materac jest rewelacyjny! Polecam miłośnikom snu na twardszym podłożu 🙂

Alan
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-06-09

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Wreszcie znalazłam materac, który spełnia moje oczekiwania.. Polecam!

Maria
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-06-07

Materac: Materac piankowy Hard Touch - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Dziękujemy za bardzo szybka dostawę i bardzo wygodny materac. Idealny dla nas, twardy, ale też nie za twardy, dokładnie taki jak oczekiwaliśmy. Polecamy 🙂

Alicja
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-06-03

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Świetna jakość snu, wreszcie nie budzę się kilka razy w nocy. Taki materac jest warty każdych pieniędzy. Dzięki niemu wstaję wypoczęta.

Irena
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-06-02

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Nie sądziłam, że zmiana materaca tak poprawi jakość mojego snu. Myślałam, że muszę mieć twardy materac, aby dobrze spać. Nic bardziej mylnego! Miękki materac jest idealnie dopasowany do mojego ciała. Czuje się jakbym spała na chmurach, które otulają mnie podczas snu.

Magdalena
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-06-02

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Nigdy nie sądziłem, że materac ze spreżynami może być tak wygodny. Pozytywne zaskoczenie.

Paweł
Długołęka

Ocena

Data zakupu: 2021-06-01

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Świetny materac i uwielbiam ten pokrowiec, który mogę uprać w pralce. Naprawde polecam z całego serca.

Justyna
Milicz

Ocena

Data zakupu: 2021-06-01

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

JUŻ PO PIERWSZEJ NOCY NA TYM MATERACU CZUJĘ SIĘ LEPIEJ NIŻ NA POPRZEDNIM. WSTAŁAM BEZ BÓLU KREGOSŁUPA 🙂 BARDZO PRZYJAZNY DLA MNIE.

Krystyna
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-05-31

Materac: Materac piankowy Elastic Touch - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Dopiero kilka nocy na nowym materacu, a już mam wrażenie, że śpi się o wiele lepiej (wygodniej!). Twardość materaca okazuje się idealna

Aga
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-05-29

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Super jest możliwość wybór różnych stron, kupiłam dwa materace, ale często odwracam, aby poczuć coś nowego.

Ewa
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-05-27

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

SUPER! Nic dodać nic ująć, jakość, obsługa i sam materac genialny!

Maksymilian
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-05-27

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Wybrać dobry materac jest bardzo trudno, dlatego profesjonalna obsługa w salonie bardzo się chwali. Pani pomogła mi dobrać miękki materac dla mnie. Śpię już na nim 3 miesiąc i bardzo dobrze się sprawdza.

Michał
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-05-24

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Materac idealnie dopasowuje się do ciała w różnych pozycjach. Od kiedy śpię na nim nie obudziłem się z bólem kręgosłupa.

Olek
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-05-23

Materac: Materac piankowy Elastic Touch - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Genialny materac, w końcu zacząłem się wysypiać nie zapadam się, nic mnie z rana nie boli 🙂

Michał
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-05-19

Materac: Materac kieszeniowy Basic Pocket - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Świetny materac w świetnej cenie. Wygodny, nie za twardy, nie za miękki. Obawiałam się, że będzie za miękki, ale jest idealny. W dodatku super szybka dostawa.

Sylwia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-05-19

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Kontakt z konsultantem bardzo dobry, a produkt rewelacja, o takim marzyliśmy. Materac w 100% spełnia nasze oczekiwania. Najlepszy z jakim mieliśmy do czynienia. To już 2 produkt z tej firmy i na pewno w przyszłości znowu skorzystamy z ich usług 

Laura
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-05-18

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Zanim dokonałam zakupu wypróbowałam też materac sprężynowy twardy, ale lateksowy okazał się o wiele bardziej sprężysty i wygodniejszy. dla mnie idealny.

Maja
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-05-16

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 21 lat

Lubię spać na boku

Szybka realizacja niestandardowego zamówienia, jestem bardzo zadowolona

Pola
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-05-16

Materac: Materac kieszeniowy Asymmetric Comfort - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 18 lat

Lubię spać na boku

Materac Idealny, wygodny, lateksowy. Super się sprawdza, a śpimy na nim już od kilku tygodni.

Vanesa
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-05-14

Materac: Materac piankowy Memory Fit - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Nie za miękki, nie za twardy, idealny dla nas. Właściwości ortopedyczne tego materaca przekonały nas do zakupu. No i rzeczywiście bóle kręgosłupa minęły.

Ola i Adam
Jasionka

Ocena

Data zakupu: 2021-05-12

Materac: Materac kieszeniowy Pocket Memory - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 39 lat

Lubię spać na boku

Cudowny materac w rozsądnych pieniądzach. Nie za twardy, ale też nie za miękki – idealny zarówno dla mnie jak i żony. Pianka memory fajnie odpręża i pomogła nam z bólami kręgosłupa.

Konrad
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-05-12

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 23 lat

Lubię spać na boku

Kupiłem materac dwa miesiące temu. Jestem bardzo zadowolony. Polecam każdemu.

Janek
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-05-12

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Materac ładnie się prezentuje, jest wygodny, oboje z mężem cierpimy na bóle kręgosłupa – odkąd mamy materac lateksowy bóle zniknęły. Polecam

Klaudia
Jastrzębia

Ocena

Data zakupu: 2021-05-11

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 20 lat

Lubię spać na boku

Trudno było mi uwierzyć, że obudziłam się dopiero rano, zawsze budziłam się kilka razy w nocy. Ogromnie polecam każdemu, kto tak jak ja ma problemy z trwałością snu.

Vanesa
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-05-09

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Pocket - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 42 lat

Lubię spać na boku

Materac Idealny! Był stosunkowo tani, a jakość na najwyższym poziomie. Przyjemny pokrowiec, sprężyny których nie czuć, ale czuć że są solidne, nie uginają się. Dla syna kupiliśmy ten sam model i jest również bardzo zadowolony.

Oliwia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-05-09

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 37 lat

Lubię spać na boku

Kolosalna różnica między moim poprzednim materacem, a tym.

Karina
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-05-01

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Wreszcie budzę się wypoczęta i problemy z bólem kręgosłupa minęły. Mąż na początku narzekał ze za twardo, ale się przyzwyczaił i również poleca ten model znajomym

Lidia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-30

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Idealny materac dla osób które lubią poczucie otulenia. Dodatkowy plus za ekspresową dostawę do domu i przemiłą obsługę.

Monika
Trzebnica

Ocena

Data zakupu: 2021-04-28

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Nie sądziłam, że zmiana materaca tak wpłynie na mój sen. Pozytywnie się zaskoczyłam.

Aleksandra
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-24

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Wydawało mi się, że już nic nie poprawi mojej bezsenności- a jednak ten materac zdziałał cuda.

Karolina
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-24

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Miękki, ale nie za bardzo, na takim mi zależało

Viktoria
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-04-22

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Wysypiamy się mimo spania z dzieckiem. Polecam.

Agnieszka
Długołęka

Ocena

Data zakupu: 2021-04-22

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Bardzo dobra jakość materaca w przystępnej cenie. Sprzedawca dokładnie wie co sprzedaje, jestem bardzo zadowolony, zarówno z obsługi jak i wybranego materaca.

Jacek
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-21

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Materac wygodny i komfortowy dokładnie jak w opisie i zgodnie z opiniami.

Marta
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-19

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Szukałem materaca ortopedycznego, ale nie piankowego. Zakupiłem ten i muszę przyznać, że nie spodziewałem się aż takiej wygody. Dwie twardości, pianka memory, pianka wysokoelastyczna plus te wypustki, materac marzenie!!

Wiktor
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-15

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Obsługa idealnie dobrała materac do naszych potrzeb.

Szymon
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-04-13

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Super materac i pokrowiec, który można bez problemu zdjąć i uprać – można go podzielić na dwie części – niby nic ale niesamowicie ułatwia to pranie przy takim rozmiarze.

Malwina
Tyczyn

Ocena

Data zakupu: 2021-04-11

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Na początku wydawał się zbyt miękki, ale śpię już na nim od pół roku i nie wymieniłabym go za żaden inny i bóle kręgosłupa minęły.

Kasia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-10

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Bezkonkurencyjny materac, nie ma lepszych. Mam nadzieję, że posłuży na lata.

Konrad
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-09

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Mój przemęczony pracą mąż jest z niego bardzo zadowolony. Odpoczynek i relaks na nim to sama przyjemność

Anna
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-09

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Bardzo twardy materac, taki jak chciałem, ale jednak miększa strona okazała się wygodniejsza.

Michał
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-08

Materac: Materac piankowy Memory Fit - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

Takiego właśnie materaca szukałam. Z jednej strony miększy – na tej stronie śpię obecnie. Na lato odwrócę na twardszą stronę, która lepiej oddycha. Jest idealny!

Magda
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-08

Materac: Materac piankowy Hard Touch - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Solidny, bardzo wygodny materac. Obawiałam się piankowych materacy, że będą się mimo wszystko za bardzo zapadać, ale ten jest solidny i twardy, tak jak lubię.

Rozalia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-07

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Rodzice są zadowoleni, materac dopasowuje się, ale nie jest miękki. Perfekcyjne rozwiązanie.

Oskar
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-07

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Polecam.

Arek
Trzebnica

Ocena

Data zakupu: 2021-04-07

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 36 lat

Lubię spać na boku

Bardzo uniwersalny materac, który będzie dobry dla mniejszej jak i większej osoby. Średnio twardy, bardzo wygodny za sprawa użytych dwóch rodzajów pianek – termoaktywnej i wysokoelastycznej, plus wzbogacony w antyalergiczny lateks. Materac zapewnia super komfort spania, wreszcie z żoną się wysypiamy

Konrad
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-04-06

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Kupiłam z polecenia koleżanki dla córki. Teraz planuje zakup dla siebie i męża, bo to najwygodniejszy materac, polecam każdemu.

Tatiana
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-06

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Genius - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Bardzo dobry kompromis – twardość odpowiada mi i mąż również się przekonał że materac nie może być zbyt twardy.

Tatiana
Oleśnica

Ocena

Data zakupu: 2021-04-04

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Szybko i sprawnie! Nie mam zastrzeżeń.

Olga
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-04

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Lateks dla mnie jest idealnym podparciem dla pleców i reszty ciała. Stabilne podparcie ale też wygodne. Cena oczywiście odpowiada jakości. Polecam

Iza
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-04-04

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Świetny materac dla syna który jest alergikiem. Pokrowiec bardzo wygodny do prania. Serdecznie polecamy.

Inga
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-02

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Genius - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Bardzo szybka realizacja nawet dosyć nietypowego rozmiaru, a sam materac bardzo wygodny.

Kinga
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-04-02

Materac: Materac kieszeniowy Asymmetric Comfort - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Świetny wybór, delikatnie twardszy po jednej stronie. Zdecydowanie wygodniejsze rozwiązanie niż kupno dwóch materacy .

Patrycja
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-31

Materac: Materac kieszeniowy Basic Pocket - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 39 lat

Lubię spać na boku

Kupiłem ten materac jako chwilowe rozwiązanie, ale na pewno zostanie z nami na dłużej. Jest bardzo komfortowy jak za takie pieniądze i solidnie wykonane.

Zbyszek
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-29

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Nie za miękki, nie za twardy, idealny dla mnie i narzeczonego mimo sporej różnicy wagi.

Honorata
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-28

Materac: Materac kieszeniowy Hard Pocket - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 40 lat

Lubię spać na boku

Twardość= wygoda, plus naturalna mata kokosowa, najlepszy materac na jakim spałem. Z dostawa też nie było żadnych problemów. Wszystko na 5+

Leon
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2021-03-24

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Materac wniósł wiele dobrego do naszego domu. Każdy się wysypia i wstaje z lepszym humorem.

Amelia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-23

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi, bardzo sympatycznie i szybko.

Dominika
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-19

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 23 lat

Lubię spać na boku

Świetny kontakt i szybka realizacja, a sam materac sprawdza się idealnie.

Sandra
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-18

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Szybka realizacja niestandardowego zamowienia. Zmniejszyłam materac o 10cm bez dodatkowych kosztów.

Jagoda
Oleśnica

Ocena

Data zakupu: 2021-03-16

Materac: Materac piankowy Elastic Touch - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Materac ma dobrą twardość, do tego bardzo starannie wykonany. Śpi się wygodnie, mam nadzieję że z czasem nie straci właściwości.

Sylwia
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-03-16

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Genius - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Materac jest super, śpi się wygodnie i problemy z kręgosłupem mineły.

Adam
Długołęka

Ocena

Data zakupu: 2021-03-16

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Solidny, bardzo komfortowy i porządnie wykonany materac. Jedna strona jest wykonana z pianki memory, druga strona jest twardsza, idealny nie za miękki i nie za twardy.

Ewa
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-15

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Tak komfortowego materaca jeszcze nie miałem, w koncu wiem co to znaczy dobrze się wyspać. Super obsługa i szybka dostawa. Polecam każdemu, jeśli jeszcze się zastanawia czy warto.

Piotr
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-11

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Idealnie twardy, ale nie za bardzo twardy- taki jak chciałem. Sprawnie doręczony, bez żadnych uszkodzeń.

Tomek
Trzebnica

Ocena

Data zakupu: 2021-03-10

Materac: Materac kieszeniowy Hard Pocket - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Dla mnie idealny materac, nie za twardy, solidny i porządnie wykonany. Sprężyny kieszeniowe nie uginają się, mimo że trochę ważymy. I darmowa dostawa pod dom.

Natka
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-03-10

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

Przez długi czas męczyłam się z bólem pleców i nieprzespanymi nocami. Po zakupie materaca ból ustał i czuję się zrelaksowana.

Klaudia
Dobroszyce

Ocena

Data zakupu: 2021-03-08

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Bardzo wygodny i porządnie wykonany materac.

Igor
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-07

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Zależało mi na wysokim i miękkim materacu, ten jest mięciutki i ma aż 26 cm! Przyjemny codzienny masaż wypustkami po całym dniu pracy super się sprawdza.

Aleksandra
Boguchwała

Ocena

Data zakupu: 2021-03-06

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

SUPER. Nic dodać nic ująć. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

Paweł
Pionki

Ocena

Data zakupu: 2021-03-06

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Materac bardzo wygodny, serdecznie polecam!

Andrzej
Długołęka

Ocena

Data zakupu: 2021-03-06

Materac: Materac kieszeniowy Asymmetric Comfort - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

nie za twardy, nie za miękki, idealny dla mnie i męża.

Zofia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-05

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 23 lat

Lubię spać na boku

Taka wygoda i jakość jest warta każdych pieniędzy!

Sandra
Milicz

Ocena

Data zakupu: 2021-03-05

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Genius - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Materac jest bardzo wygodny, został też sprawnie dostarczony. Bardzo polecam.

Mariusz
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-03-04

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Super materac!! Zapewnia idealne podparcie kregosłupa. Warstwa lateksu i termy to jakiś kosmos. Ja ledwo wstaje z łózka, bo śpi się jak na chmurce. Dokładnie taki jak w opisie nie za miękki nie za twardy.

Alicja
Matysówka

Ocena

Data zakupu: 2021-03-02

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 21 lat

Lubię spać na boku

Niepozorny materac, a jaka jakość snu. Nie ma porównania z innymi! Obsługa również na plus.

Franek
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-02

Materac: Materac piankowy Dream On - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Materac z jednej strony z pianką termo czyli przyjemnie ciepły, a z drugiej chłodniejsza pianka, planujemy z niej korzystać w gorące dni. Po kilku dniach korzystania wydaje się bardzo ciekawy.

Sara
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-03-02

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

Radosław
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-03-01

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Zamówiłam rozmiar 140×190, był po prostu w cenie 140×200, szybka realizacja niestandardowego zamówienia. Żadnych dodatkowych opłat za dostawę czy zmianę rozmiaru – SUPER!

Eliza
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-02-28

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 1 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Polecam każdemu, inwestycja na lata.

Sylwia
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-02-27

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Materac super się sprawdza, jestem pozytywnie zaskoczony

Mikołaj
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-02-27

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Bardzo dobry i wygodny materac !!!

Konrad
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-02-25

Materac: Materac kieszeniowy Basic Pocket - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 44 lat

Lubię spać na boku

Warto kupować od tego producenta. Świetna jakość i cena. Pokrowiec bardzo przyjemny w dotyku i łatwo go zdjąć. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z tego wyboru.

Dagmara
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-02-24

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 21 lat

Lubię spać na boku

Kupiłam miesiąc temu i śmiało mogę powiedzieć, że to by strzał w dziesiątkę! Dzięki fachowej obsłudze dobrałam materac do swoich potrzeb i jeszcze nigdy nie czułam się tak wyspana i wypoczęta. Polecam każdemu, w koncu to inwestycja w swój komfort.

Oliwia
Dobroszyce

Ocena

Data zakupu: 2021-02-23

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Genius - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Zarówno obsługa jak i materac wszystko na najwyższym poziomie.

Monika
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-02-20

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Nie za twardy nie za miękki – idealny materac.

Klaudia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-02-17

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Wart każdej wydanej złotówki. Materac idealny! Śpimy od 3 miesięcy i mam nadzieję że nam długo posłuży.

Jan
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-02-14

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Śpi się rewelacyjnie, pani w salonie słusznie zaleciła wymianę stelaża na nowy, nasz był kiepskiej jakości i materac wydawał się zbyt miękki, po zmianie stelaża śpi się wygodnie.

Olga
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-02-13

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Córka śpi rewelacyjne, zamówiliśmy właśnie taki sam na łóżko dwuosobowe, świetny kontakt, przemiła obsługa.

Oktawia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-02-12

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku


Mój mąż wreszcie nie narzeka, że zapada się w materac. Wielki plus za to, długo szukaliśmy takiego.

Oliwia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-02-11

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Cudny, otulający, lateksowe materace są naprawdę komfortowe.

Marysia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-02-09

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Zgodnie z opisem i zdjęciami. Mam nadzieję, że posłuży na długo.

Olga
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-02-09

Materac: Materac piankowy Regal Latex - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Materac spełnił moje oczekiwania. mam bardzo silną alergię wiec sprawdza sie znakomicie. przesypiam calą noc bez problemów z oddychaniem. polecam wszystkim alergikom.

Justyna
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-02-07

Materac: Materac piankowy Dream On - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Do zakupu tego wyrobu medycznego przekonało mnie to, że materac można obracać. Dzięki temu mogę zdecydowanie dłużej cieszyć się tym, jak bardzo jest on wygodny. Pokrowiec który wybrałem jest bardzo gładki i miękki. Nie mam żadnych uwag.

Dawid
Wierzbica

Ocena

Data zakupu: 2021-02-05

Materac: Materac piankowy Memory Fit - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Idealnie się dopasowuje do kręgosłupa, pewnie za sprawą tej pianki termoelastycznej. Bardzo przyjemny materac. Wysypiam się jak nigdy dotąd, sama jestem zaskoczona że jest aż tak dobry

Iga
Niepołomice

Ocena

Data zakupu: 2021-02-05

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Nie za miękki, nie zbyt twardy- właśnie tego potrzebowałem.

Kordian
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-02-04

Materac: Materac piankowy Dream On - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Materac jest bardzo wygodny. Fajna jest opcja z obracaniem go i zmiana sztywności zależnie od preferencji. Gorąco polecam.

Łukasz
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-02-03

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Mój mąż waży 90kg i zawsze mieliśmy problem z niewygodnym materacem. Od kiedy dobraliśmy materac w salonie, nie mamy już takiego problemu. Fachowa obsługa i szybka dostawa pod sam dom!

Paulina
Długołęka

Ocena

Data zakupu: 2021-02-03

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 38 lat

Lubię spać na boku

Syn chciał twardy materac i ten jest naprawdę twardy.

Magda
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-02-01

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 22 lat

Lubię spać na boku

Bardzo dobry produkt, świetna jakość, kontakt. Polecam zakupy w tej firmie.

Andrzej
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-31

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 20 lat

Lubię spać na boku

Solidne i bezbłędne wykonanie.

Patryk
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-31

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Nie pamiętam kiedy ostatnio tak dobrze mi się spało. Rano aż nie chce się wstawać z łóżka.

Alicja
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-31

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

Dziękujemy za szybką realizację niestandardowego zamówienia. Materac jest rewelacyjny!!!

Kordian
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-31

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Super materac sprężynowy (sprężyny w kieszeniach), kilka stref, doskonałe podparcie ciała, sprężysty, średnio twardy. Czego chcieć więcej. Mi bardzo odpowiada

Natalia
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-01-30

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 37 lat

Lubię spać na boku

Serdecznie dziękuje za doradztwo i wygodny materac. Pani bardzo dobrze doradziła mi jeśli chodzi o wybór materaca, a miły kierowca pomógł wnieść materac chociaż nie musiał.

Irmina
Kostomłoty

Ocena

Data zakupu: 2021-01-30

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Dobrze dobrany materac to podstawa dobrego snu. Sprzedawca pomógł nam dobrać materac zgodnie z naszymi potrzebami.

Kacper
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-28

Materac: Materac piankowy Dream On - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Materac użytkuję już jakiś czas i od tego czasu wysypiam sie wyśmienicie. Kupiliśmy go ze względu na problemy z kręgosłupem żony, powiem krótko: działa. Mnie też męczył ból szyi, ustąpił dosłownie po 3 nocach spania na tym materacu.

Oskar
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-01-27

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 22 lat

Lubię spać na boku

Śpi się super, myślałem, że nie znajdę już wygodniejszego materaca niż ten który mialem, a jednak trafiłem na tego producenta i zmieniłem zdanie.

Mikołaj
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-27

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Córka zadowolona, dzięki wygodnemu materacu chętnie wraca na weekendy do domu 🙂

Klara
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-24

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 120x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Mięciutki materac, wypustki świetnie masują plecy. Nie spodziewałam się, że teraz są takie wygodne materace. Mogę go sobie przekręcić na drugą stronę z pianką wysoko elastyczną i mam dwa materace w jednym. Dodatkowo zależało mi na wysokim materacu, a ten ma aż 26 cm.

Eliza
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-01-22

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Kupiłam z polecenia koleżanki, teraz już wiem dlaczego tak chwaliła ten materac. Wreszcie się
wysypiam i nie boli mnie kręgosłup, moje samopoczucie w ciągu dnia również jest lepsze.
Polecam każdemu zainwestować w ten materac.

Ola
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-20

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Dopasowany do potrzeb nas obojga.

Ola
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-17

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Godny polecenia materac, dla osób, które wolą twardsze materace jest idealny. Świetnie dopasowuje się do ciała.

Michał
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-17

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Producent godny polecenia!

Andrzej
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-15

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Idealnie dla mnie i męża- on lubi twardsze ja bardziej miękkie materace, dzięki temu nie musimy kupować dwóch różnych materacy.

Milena
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-14

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Twardy materac wydaje się być lepszy, tak przynajmniej myślałam, dopóki nie położyłam się na materacu Soft Feel. Od razu wiedziałam, że to jest to to, czego potrzebuje. Świetna jakość oraz cena do niej adekwatna.

Sandra
Oleśnica

Ocena

Data zakupu: 2021-01-13

Materac: Materac piankowy Dream On - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Polecam wszystkim, którzy mają problem z kręgosłupem i wolą twarde materace. Ten jest naprawdę twardy, ale też bardzo przyjemny. Po kolejnej nocy kręgosłup zachwycony i czuć jak odpoczywa i się rozciąga. Sen świetnej jakości i poranki bez bólu. Rewelacyjna jakość wykonania materaca .

Dominik
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-01-10

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Super obsługa i materac idealnie dopasowany.

Malwina
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-09

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Produkt bez żadnych wad.

Sylwia
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-07

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 22 lat

Lubię spać na boku

Niesamowita wygoda i komfort, jakiego wcześniej nigdy nie zaznałam

Ola
Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2021-01-07

Materac: Materac piankowy Royal Latex - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Średnio twardy materac, świetny dla męża, który jest alergikiem.

Sandra
Długołęka

Ocena

Data zakupu: 2021-01-04

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Wysokiej klasy produkt, bardzo wygodny materac.

Hania
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-03

Materac: Materac piankowy Multipoint Fit - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Idealne dopasowanie do ciała, o takim materacu marzyłam. Spełnia wszystkie oczekiwania.

Ania
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-01-03

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Bardzo wygodny materac, spełnił moje oczekiwania.

Iga
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-02

Materac: Materac piankowy Elastic Touch - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Jestem bardzo zadowolona z materaca. Jest wystarczająco twardy i elastyczny. Doskonale się na nim śpi. Teraz wiem co znaczy dobry sen.

Marysia
Radom

Ocena

Data zakupu: 2021-01-02

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Materac wygodny i solidnie wykonany. Z jednej strony jest bardziej otulający, druga strona jest trochę twardsza, super rozwiązanie.

Angelika
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2021-01-02

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Wiem, że materac to spory wydatek, ale na ten nie ma co żałowac ani jednej złotówki. Pianki są super, tak jak pani mówiła nam w sklepie, dają efekt mikro masażu. Rewelacja!

Maria
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2021-01-01

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Jest idealny, wreszcie materac, który dopasowuje się do ciała, tego potrzebowałam. Cieszę się również, że pokrowiec można prać w pralce, to ogromne udogodnienie.

Wiktoria
Dąbrowa

Ocena

Data zakupu: 2021-01-01

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Genius - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Bardzo wygodny materac, dla mnie się sprawdza idealnie- wolę twardsze materace. Żona wybrała miększy model z pianką memory.

Ksawery
Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2020-12-29

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

W końcu znalazłem idealny, twardy materac, który sprosta moim oczekiwaniom. Świetnie mi się na nim śpi, wysokość jest idealna, pokrowiec elegancki wzbogacony o jony srebra. Super sprawa!

Igor
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-12-27

Materac: Materac kieszeniowy Hard Pocket - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 50 lat

Lubię spać na boku

Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni. Na początku dla mnie wydał się zbyt twardy, ale już się przyzwyczaiłam. Mąż od pierwszej noc zachwalał i polecał sąsiadom.

Maria
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2020-12-27

Materac: Materac kieszeniowy Deep Sleep - 90x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 37 lat

Lubię spać na boku

Kupiłam dwie sztuki tego modelu w rozmiarze 90cm x 100cm dla moich dwóch nastoletnich córek. Materac bardzo im się podoba, szczególnie lubią go za odpowiednie dopasowanie dzięki piance memory. Polecam ten materac dla wszystkich nastolatków, ale nie tylko, bo ja też uwielbiam na nim leżeć 😉

Martyna
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-12-19

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Moje bliźniaki śpią na tym materacu od ponad dwóch lat. Przez dwie różne twardości możliwe jest idealne dopasowanie do każdego z nich. Oni są zadowoleni, więc ja tez jestem. Polecam

Marta
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-12-16

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Mój mąż był za tym, żeby wybrać jeden z twardych materacy, ale jak przyprowadziłam go do salonu i położył się na memory dream przepadł. Materac bardzo szybko do nas przyjechał, a kontakt telefoniczny z salonem był bardzo dobry. Śpi nam się świetnie.

Małgorzata
Kielce

Ocena

Data zakupu: 2020-12-11

Materac: Materac kieszeniowy Smart Pocket - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

W salonie materac bardzo mnie ujął. Miałam nadzieje, że ten, który do mnie przyjdzie będzie tak samo wygodny i nie zawiodłam się. Porządne wykonanie za dobrą cenę w porównaniu do innych producentów. Polecam

Joanna
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-12-06

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Fachowe doradztwo i obsługa, miła rozmowa telefoniczna. Dostałem dokładne informacje telefoniczne na temat wysyłki i kontakt z dostawcą, który wniósł materac na trzecie piętro w bloku. Cała realizacja zamówienia na plus.

Staszek
Kielce

Ocena

Data zakupu: 2020-12-06

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Materac został do nas dostarczony za darmo pod same drzwi. Kontakt z dostawcą jak i z salonem bardzo dobry. Widać, że firma dba o komfort klientów. Jesteśmy bardzo zadowoleni z materaca Memory Cloud, którego wybraliśmy. Cena też do zaakceptowania. Polecamy

Sara i Maciek
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-12-03

Materac:

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Szukałem materaca bardzo długi czas, niestety nie mogłem nic konkretnego znaleźć. Zobaczyłem Państwa ofertę i trafiłem na idealny materac Easy Fit. Polecam wszystkim.

Cezary
Mińsk Mazowiecki

Ocena

Data zakupu: 2020-12-01

Materac:

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 59 lat

Lubię spać na boku

Poduszka bardzo wygodna i w przystępnej cenie. Nareszcie budzę się wypoczęta. Polecam serdecznie.

Gosia
Wadowice

Ocena

Data zakupu: 2020-11-29

Materac:

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 54 lat

Lubię spać na boku

Mam spore problemy z kręgosłupem więc szukałam czegoś co naprawdę sprawi, że kiedy wstanę będę czuła się wypoczęta. Idealnie trafiłam i jestem bardzo zadowolona z materaca jak i z obsługi sklepu.

Lucyna
Przemyśl

Ocena

Data zakupu: 2020-11-28

Materac:

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 44 lat

Lubię spać na boku

Bardzo polecam, darmowa dostawa pod dom, świetny kontakt ze sprzedawcą, a sam materac bardzo wygodny.

Daniel
Warszawa

Ocena

Data zakupu: 2020-11-25

Materac:

W ciągu nocy przesypiam 10 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Zamówiłam materac na stronie i bardzo szybko otrzymałam przesyłkę. Materac jest bardzo dobrze wykonany.

Asia
Olsztyn

Ocena

Data zakupu: 2020-11-21

Materac: Materac piankowy Memory Fit - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 37 lat

Lubię spać na boku

Materac bardzo dobrej jakości, w dodatku w przystępnej cenie. Już mój drugi zakup z tej firmy. Następny zakup planuje dla syna i tez na pewno zdecyduje się na materac z tej firmy

Daria
Zielonki

Ocena

Data zakupu: 2020-11-14

Materac: Materac kieszeniowy Asymmetric Comfort - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Materac Asymmetric Comfort jest jednym z najwygodniejszych materacy na jakich spałem. Ma właściwości ortopedyczne m. In. Dzięki siedmiu strefom twardości. Czuć odpowiednie dopasowanie do ciała. Szukałem materaca, który ma w składzie lateks, ze względu na jego liczne pozytywne właściwości i znalazłem:) polecam

Eryk
Kielce

Ocena

Data zakupu: 2020-11-12

Materac: Materac piankowy Hard Touch - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 41 lat

Lubię spać na boku

Twardy materac dla mnie super się sprawdza. Na takim materacu kręgosłup najlepiej się regeneruje. Obsługa na wysokim poziomie plus przesyłka na czas

Rafał
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2020-11-12

Materac: Materac kieszeniowy Mild Latex - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Razem z mężem i naszym noworodkiem świetnie się na nim wysypiamy. Dobrze wyprofilowany, czuć jak doskonale przylega. Zasypia się na nim momentalnie, więc mogę polecić z czystym sumieniem 😉

Monika
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-11-11

Materac: Materac kieszeniowy Hard Pocket - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 56 lat

Lubię spać na boku

Wygodny i przyjemny. Mamy go już ponad miesiąc i w końcu przestaliśmy się męczyć w bólami kręgosłupa. Zamówiliśmy rozmiar 200×200 i polecamy każdemu.

Beata, Marek
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2020-11-11

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Kupiłem łóżko z tej firmy i byłem bardzo zadowolony więc postanowiłem wymienić też swój materac na taki od firmy Sensive i również się nie zawiodłem. Jakość na najwyższym poziomie. Śpi się świetnie. W dodatku moje plecy już mnie tak nie bolą. POLECAM

Oliwier
Miedziana Góra

Ocena

Data zakupu: 2020-11-10

Materac: Materace kieszeniowy Soft Feel - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 36 lat

Lubię spać na boku

Razem z mężem śpimy na tym materacu już dobre kilka miesięcy i póki co nie ma się do czego przyczepić. Nie odkształcił się, nie zdeformował. Dalej służy tak samo dobrze, jak na początku. Polecamy

Oktawia
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-11-09

Materac: Materac kieszeniowy Hard Sleep - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Obsługa na wysokim poziomie, widać, że znają się na rzeczy. Dowiedziałam się nawet ciekawych rzeczy na temat prawidłowego snu.  Z dostawą nie było żadnych problemów, szybko i sprawnie.

Sylwia
Kielce

Ocena

Data zakupu: 2020-11-07

Materac: Materac piankowy Pure Comfort - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Każdy z nas po ciężko przepracowanym dniu potrzebuje się zrelaksować i solidnie wypocząć. I właśnie to umożliwił nam materac Pure Comfort, który zapełnił nam wygodę, jakiej wcześniej nie mieliśmy. Pełen profesjonalizm. Firma godna polecenia

Darek
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-10-31

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Materac przyszedł do nas dobrze zapakowany. Kierowca kontaktował się przed przyjazdem, a salon udzielił odpowiedzi na wszystkie nurtujące pytania i rozwiał wątpliwości co do wyboru modelu. Komfortowo się na nim leży i śpi. Super!

Nadia
Masłów

Ocena

Data zakupu: 2020-10-28

Materac:

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Jestem zadowolony z wyboru łóżka. Bardzo udany zakup razem z materacem.

Leon
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-10-28

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Genius - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Świetny materac w dobrej cenie. Jakość na pierwszym miejscu. Jestem zadowolony. Moja córka też zażyczyła sobie taki sam do swojego pokoju, więc to chyba mówi samo za siebie jaki jest wygodny. Polecamy serdecznie całą rodzinką.

Dawid
Kielce

Ocena

Data zakupu: 2020-10-28

Materac: Materac kieszeniowy Easy Sleep - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Opinia o materacu bardzo pozytywna. Pianka MEMORY fajnie miękka, ładny pokrowiec, wpasuje się do każdego wnętrza przy tym mając właściwości antybakteryjne przez jony srebra. Wysypiam się na nim świetnie.

Ola
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-10-27

Materac:

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Stelaż porządnie wykonany, elastyczny. Złożyłem go bez trudu w parę minut.

Radek
Nisko

Ocena

Data zakupu: 2020-10-25

Materac:

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Poduszkę dostałam w prezencie, mąż zazdrościł więc dokupiłam drugą. Są bardzo wygodne i idealnie się dopasowują.

Malina
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-10-23

Materac: Materac kieszeniowy Asimmetric Memory - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Mam dwie czteroletnie córki, które śpią razem na tym materacu. Przez wgląd na dwie różne twardości mogą się zmieniać stronami i czuć się, jakby co chwilę wymieniały materac na nowy. Ciekawy bajer:)

Weronika
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-10-22

Materac: Materac kieszeniowy Elastic Genius - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 22 lat

Lubię spać na boku

Kupiłem ten materac z myślą o przeprowadzce na studia i nowym pokoju. Jest wygodny i odpowiednio twardy (po obu stronach jest subtelna różnica w twardości). Czas oczekiwania dość szybki jak na materac robiony na zamówienie. Kontakt bez zarzutów. Polecam

Wojtek
Kielce

Ocena

Data zakupu: 2020-10-20

Materac: Materac piankowy Easy Fit - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Spędziłam dobre kilka godzin na przeglądaniu oferty materacy ze strony internetowej. Posiłkowałam się też rozmową telefoniczną z salonem. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, pracownik salonu pomógł dobrać idealny materac dla mnie i mojego męża. Polecam!

Zofia
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-10-18

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 140x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 53 lat

Lubię spać na boku

Szukałem materaca ortopedycznego, ale nie piankowego. Zakupiłem ten i muszę przyznać, że nie spodziewałem się aż takiej wygody. Dwie twardości, pianka memory, pianka wysokoelastyczna plus te wypustki, materac marzenie!!

Jerzy
Kielce

Ocena

Data zakupu: 2020-10-18

Materac: Materac piankowy Memory Dream - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Moja opinia na temat materaca jest jak najbardziej pozytywna. Mogę odpowiednio odpocząć i się zrelaksować. Siostra zobaczyła u mnie ten materac i zamówiła taki sam do siebie:) Widziałam, że w sprzedaży dostępne są też poduszki. Na pewno się w nie zaopatrzę i będę polecać dalej.

Klara
Kielce

Ocena

Data zakupu: 2020-10-15

Materac: Materac kieszeniowy Hard Pocket - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 41 lat

Lubię spać na boku

Polecam dla osób, które tak jak ja preferują twardsze materace. Mata kokosowa sprawia, że nie pocę się tak jak na poprzednim materacu, jest wspaniały.

Marcin
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2020-10-15

Materac: Materac piankowy Memory Cloud - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Materac Memory Cloud jest dla mnie zbawieniem po całym dniu pracy przy komputerze. Pianka termoaktywna zdecydowanie robi robotę, nie da się na nim nie wyspać:) Polecam wszystkim wymagającym

Iza
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-10-14

Materac: Materac piankowy Hard Touch - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 55 lat

Lubię spać na boku

Odpowiednia twardość i sprężystość. Materac sprawdza się idealnie, jest bardzo twardy, ale właśnie takiego szukałem. Wygodny materac na 5+. Polecam!!

Dariusz
Kraków

Ocena

Data zakupu: 2020-10-13

Materac:

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 43 lat

Lubię spać na boku

Materac wybraliśmy na podstawie opisu na stronie i trafiliśmy idealnie. Jakość materaca na najwyższym poziomie, szybki czas realizacji. Polecamy jeśli ktoś szuka średnio twardego materaca bez efektu mocnego dopasowania.

Krzysztof
Tarnów

Ocena

Data zakupu: 2020-10-11

Materac: Materac kieszeniowy Asymmetric Comfort - 200x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Materac dotarł do mnie bardzo szybko. Super, że można wybrać niestandardowy rozmiar. Nie boję się zamawiać przez Internet- wszystko zgodne z opisem producenta. Super kontakt telefoniczny, można o wszystko spokojnie wypytać. Polecam materac i całą firmę sensive.

Emil
Kielce

Ocena

Data zakupu: 2020-10-06

Materac:

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Materac kupiliśmy z polecenie Znajomych. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu.

Karolina
Stalowa Wola

Ocena

Data zakupu: 2020-10-05

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 37 lat

Lubię spać na boku

Zależało mi na wysokim i miękkim materacu, ten jest mięciutki i ma aż 26 cm! Przyjemny codzienny masaż wypustkami po całym dniu pracy super się sprawdza.

Mariola
Kielce

Ocena

Data zakupu: 2020-10-02

Materac: Materac kieszeniowy Perfect Sleep - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 59 lat

Lubię spać na boku

Dobry materac w dobrej cenie. Jestem osobą starszą i potrzebuję materaca, który pomoże mi odpowiednio podeprzeć ciało podczas snu i sprawi, że bóle nie będą mi tak dokuczać jak dotychczas. Śpię na tej miększej stronie, ale z obu jest wygodny

Halina
Kielce

Ocena

Data zakupu: 2020-09-30

Materac: Materac piankowy Memory Fit - 80x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Bardzo trafny wybór materaca. Dwustronny, jedna strona przyjemna i otulająca, druga strona trochę twardsza. Śpię obecnie na tej miększej. Dla mnie idealny materac. POLECAM

Aga
Rzeszów

Ocena

Data zakupu: 2020-09-30

Materac: Materac kieszeniowy Ergo Pocket - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Materac to jest jednak coś, na czym nie należy oszczędzać. Odpowiada za odpowiednie podparcie kręgosłupa i zdrowy sen, a na zdrowiu się nie oszczędza. Tutaj mamy świetną jakość w przystępnej cenie. Polecam

Sandra
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-09-21

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 160x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Materac Sleep Harmony zapewnia nam wszystko czego potrzebujemy dla prawidłowego i jakościowego snu. Możemy się na nim odpowiednio zrelaksować i odpocząć. Cały proces zamawiania przez Internet jest bardzo prosty i nie boję się co do mnie przyjdzie, bo firma jest już od dawna znana i lubiana;)

Matylda
Kielce

Ocena

Data zakupu: 2020-09-20

Materac: Materac piankowy Dream Maker - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Bardzo lubię to jak ten materac jest dopasowany. Przez odpowiednie wyprofilowanie i aż 7 stref twardości super się dopasowuje. Nie mam już problemu z bólem pleców. Polecam

Klara
Radom

Ocena

Data zakupu: 2020-09-18

Materac: Materac kieszeniowy Sleep Harmony - 100x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

Bardzo lubię ten materac. Ma po obu stronach delikatną różnicę w twardości, nie są one podpisane, ale nie przeszkadza mi to, bo można wyczuć która jest która. Ja śpię najczęściej na stronie z pianką memory, która pod wypływem ciepła przyjemnie dopasowuje się do ciała. REWELACJA

Barbara
Kielce

Ocena

Data zakupu: 2020-09-18

Materac: Materac kieszeniowy Select Dream - 180x200

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 23 lat

Lubię spa