Znajdź idealny materac!

Opinie

Ocena

Data zakupu: 2017-10-06

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Super jakość, super obsługa

Jacek

Chęciny

Ocena

Data zakupu: 2017-10-05

Materac: Select Dream

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 39 lat

Lubię spać na boku

Super obsługa, materac bardzo komfortowy, dobrany do naszych preferencji. Polecamy

Zbigniew

Borowa

Ocena

Data zakupu: 2017-09-16

Materac: Memory cloud

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 20 lat

Lubię spać na boku

Super materac. Polecam !!!!

Ala

Żórawina

Ocena

Data zakupu: 2017-09-11

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Zakochałam się w tym materacu od pierwszego położenia się jeszcze w salonie. Do tego mimo, że jest w dużym rozmiarze nie mam problemu z upraniem pokrowca bo rozkłada się na dwie części.Polecam każdemu, kto kocha wygodnie spać 🙂

Marta

Kozienice

Ocena

Data zakupu: 2017-08-19

Materac: Sleep Harmony

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 38 lat

Lubię spać na boku

Świetny materac, wysypiam się w każdej pozycji. Obsługa w salonie profesjonalna oraz bardzo szybka dostawa. Polecam

Maciek

Wolanów

Ocena

Data zakupu: 2017-08-16

Materac: Select Dream

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 62 lat

Lubię spać na boku

Zdecydowałem się na zakup materaca w salonie w Radomiu i jestem bardzo zadowolony. Pani świetnie mi doradziła materac ze zwiększoną ilością sprężyn oraz pianką dopasowującą się do kształtu ciała. Nareszcie wstaję rano wypoczęty, bez bólu pleców.

Jan

Szydłowiec

Ocena

Data zakupu: 2017-07-15

Materac: Hard Sleep

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Zakupiliśmy razem z mężem materac 2 miesiące temu i z czystym sumieniem możemy powiedzieć, że od dwóch miesięcy nasz sen jest czystą przyjemnością. Chcieliśmy materac twardy i Pani poleciła nam materac Hard Sleep. Dzięki temu, iż materac posiada dwie strony mogliśmy sprawdzić czy lepiej śpi nam się na bardzo twardej czy raczej na delikatnie miększej stronie. U nas wygrała twardsza. 🙂 Polecam

Aga

Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2017-07-14

Materac: Easy Sleep

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 53 lat

Lubię spać na boku

Wystarczy się na nim położyć i już się ma ochotę spać, polecamy. Dziękujemy obsłudze za pomoc w wyborze i możliwość zamówienia niestandardowego wymiaru.

Danuta i Wiesław

Morawica

Ocena

Data zakupu: 2017-06-29

Materac: Sleep Harmony

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 48 lat

Lubię spać na boku

Polecam, nie jest za miękki, nie za twardy. Jakość snu poprawiła się.

Andrzej K.

Pińczów

Ocena

Data zakupu: 2017-06-22

Materac: Sleep Harmony

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 40 lat

Lubię spać na boku

Materac idealnie się dopasowuje, spełnia w 100% nasze oczekiwania. Chcieliśmy materac średnio twardy, o wysokim komforcie, delikatnie nadający ciepło i taki dokładnie Pani w salonie nam poleciła. Śpimy na nim 3 miesiące i jesteśmy w pełni zadowoleni.

Aneta

Oława

Ocena

Data zakupu: 2017-06-12

Materac: Memory fit

W ciągu nocy przesypiam 10 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Kupiliśmy synom dwa materace Memory Fit, materace były wykonane dla nas „na wymiar”, są mega wygodne, synowie się wysypiaja a my z mężem chętnie kładziemy się koło nich wieczorem aby czytać im na dobranoc.

Iwona

Jedlnia Letnisko

Ocena

Data zakupu: 2017-05-25

Materac: Hard touch

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 36 lat

Lubię spać na boku

Pierwsze doświadczenia z materacem bardzo pozytywne. Jest twardy ale taki miał być. Polecamy.

Anita

Daleszyce

Ocena

Data zakupu: 2017-05-15

Materac: Hard Sleep

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 62 lat

Lubię spać na boku

Komfortowy materac o dwoch twardościach. Polecam

Tadeusz

Kielce

Ocena

Data zakupu: 2017-04-21

Materac: Hard Sleep

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Materac spełnia nasze oczekiwania, bardzo wygodny biorąc pod uwagę ze oboje mamy problemy z częścią lędźwiową kręgosłupa. Polecamy produkt jak najbardziej 🙂

Kinga Adam

Radlin

Ocena

Data zakupu: 2017-03-28

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 5 h

Mam 52 lat

Lubię spać na boku

Materac jest rewelacyjny a jego cena przystępna, „na każdą kieszeń”. 🙂

teresa

Przysucha

Ocena

Data zakupu: 2016-10-27

Materac: Elastic pocket

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Super wygodny materac za niewielkie pieniądze (w porównaniu do innych sklepów). W sklepie przemiła obsługa, która zawsze wszystko wyjaśni i dopomoże. Gorąco polecam. W przyszłości na pewno wrócę do tej marki.

Adam

Janiszew

Ocena

Data zakupu: 2016-10-19

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 70 lat

Lubię spać na boku

Materac jest świetny. Spełnia moje oczekiwania. Zakupiony we Wrocławiu. Obsługa perfekcyjna. Gdyby można było spać na kilku materacach to Obsługa by mnie przekonała do zakupu. Żona kupiła ten sam model.
Pozdrawiam Producenta i Obsługę.
Antoni

Antoni

Bielany Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2016-10-11

Materac: Hard touch

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 42 lat

Lubię spać na boku

Wszystko super, polecam!

Konrad

Kielce

Ocena

Data zakupu: 2016-09-09

Materac: Memory cloud

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Udany zakup!, materace świetne w całkiem niezłej cenie, kontakt ze sprzedającym bardzo dobry.Polecam

Katarzyna

Złotoryja

Ocena

Data zakupu: 2016-07-20

Materac: Hard touch

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 63 lat

Lubię spać na boku

Super materac dla odczuwających bóle kręgosłupa. Materac kupiliśmy po wielu \”przymiarkach\” i był to świadomy wybór z pośród wielu innych. Uprzejma i profesjonalna obsługa jest bardzo pomocna w prezentacji materacy na podstawie przedstawionych oczekiwań. Każdemu polecam wizytę w tej firmie.
Krzysztof

Krzysztof

Kielce

Ocena

Data zakupu: 2016-07-09

Materac: Memory cloud

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 37 lat

Lubię spać na boku

Polecam wszystkim materac Memory Cloud! Śpi się naprawdę rewelacyjnie. Dziękuję firmie Sensive za fachowe doradztwo!

Paweł

Kielce

Ocena

Data zakupu: 2016-06-01

Materac: Memory fit

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

Po roku użytkowania mogę śmiało polecić materace firmy Sensive! Materac w żaden sposób nie stracił swoich właściwości i dalej śpi się na nim rewelacyjnie! Bardzo miła i pomocna obsługa w salonie w Kielcach! Serdecznie polecam!!!

Sławek

Staszów

Ocena

Data zakupu: 2016-02-03

Materac: Memory cloud

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 36 lat

Lubię spać na boku

Potrzebowałam nowego materaca. Trafiłam do salonu Sensive w Żarach. Przemiła pani pomogła w wyborze, a przy okazji „wylegiwałam się” na różnych materacach. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z czystym sumieniem mogę polecić wyroby tej firmy.

Elżbieta

Żagań

Ocena

Data zakupu: 2015-12-10

Materac: Elastic pocket

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Jestem szalenie zadowolona z Waszego materaca jak również z miłego kontaktu oraz szybkiej dostawy. dziękuję pięknie, będę polecać. Pozdrowienia dla uroczego kierowcy! 😉

Diana Z.

Kielce

Ocena

Data zakupu: 2015-10-15

Materac: Multipoint Fit

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 23 lat

Lubię spać na boku

Świetny sen, komfort i cena! śpię już 4 miesiąc na materacu multipoint fit i nie zamieniłabym go na żaden inny!

Maja

.

Ocena

Data zakupu: 2015-08-14

Materac: Sleep Harmony

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 58 lat

Lubię spać na boku

To mój drugi materac SENSIVE. Wnuki się wysypiają na swoim Memory Cloud, a ja mam kolorowe sny na Sleep Harmony. Fachowa pomoc w salonie, czas realizacji bez zastrzeżeń. Polecam

Marian

Jędrzejów

Ocena

Data zakupu: 2015-06-02

Materac: Sleep Harmony

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Super wykonany i na prawdę bardzo wygodny materac jest on wart swojej ceny!

Paulina

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2015-06-01

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Materac jest REWELACYJNY !!! Oboje z mężem jesteśmy zachwyceni. Kontakt ze sprzedawcą super.

Karolina

Kielce

Ocena

Data zakupu: 2015-05-20

Materac: Easy fit

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Materac godny polecenia, ze względu na niską cenę, szybką dostawę oraz wysoką jakość co przekłada się na komfort podczas snu.

Michał

Kąty Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2015-04-30

Materac: Memory cloud

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Świetne materace w niskich cenach! Polecam bardzo! śpi się rewelacyjnie , materac niesamowicie wygodny , super!

Aśka

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2015-04-18

Materac: Multipoint Fit

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 47 lat

Lubię spać na boku

Świetny materac. Odważyłem się kupić materac „przez telefon”. Pani bardzo dobrze mi doradziła, materac o dwóch twardościach. Profesjonalna obsługa, przystępne ceny.

Krzysiek

Sandomierz

Ocena

Data zakupu: 2015-02-26

Materac: Memory fit

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 49 lat

Lubię spać na boku

Polecam firmę Sensive wszystkim tym którzy cenią sobie dobrą jakość oraz rzetelność. Materac bardzo wygodny, zdecydowanie sprostał moim oczekiwaniom.

Krzysztof

Kraków

Ocena

Data zakupu: 2015-02-17

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Materac zgodny z opisem na stronie, miła obsługa,pozytywne zaskoczenie-materac został dostarczony bardzo szybko. Dziękuję:)

Joanna

Gliwice

Ocena

Data zakupu: 2015-02-17

Materac: Multipoint Fit

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Gorąco polecam materace firmy sensive! świetne wykonanie, miła obsługa, dostawa bez problemu.

Kasia

Oleśnica

Ocena

Data zakupu: 2015-02-12

Materac: Soft Latex

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 60 lat

Lubię spać na boku

Producent materacy – Firma w każdym względzie godna polecenia, materac spełnia moje oczekiwania. Dobry sen to zdrowie. Polecam i Pozdrawiam.

Małgorzata

Kortnica

Ocena

Data zakupu: 2015-02-05

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 42 lat

Lubię spać na boku

Serdecznie polecam materace firmy Sensive, posiadam dwa materace tej firmy(Memory Dream i Smart Pocket) i są bardzo komfortowe i wygodne!

Krzysiek

Lublin

Ocena

Data zakupu: 2015-01-27

Materac: Sleep Harmony

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Sklep został nam polecony przez znajomych. Super obsluga, szybki transport. Materac na piatke z plusem. Polecam

Kinga

Nowy Sącz

Ocena

Data zakupu: 2015-01-20

Materac: Memory fit

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 37 lat

Lubię spać na boku

Materac oceniam na bardzo dobry! kontakt ze sprzedającym również, krótko mówiąc: bez zastrzeżeń:)

Joanna

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2015-01-17

Materac: Memory fit

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Plusy za obsługę, atrakcyjną cenę i jakość materaca… minus za opózniony czas dostawy. Pozdrawiam Sylwia

Sylwia

Rybnik

Ocena

Data zakupu: 2015-01-16

Materac: Elastic pocket

W ciągu nocy przesypiam 1 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Po pierwszym udanym zakupie zdecydowałam się na kupno drugiego materaca:) . Świetna, solidna firma, polecam!

Anka

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2015-01-16

Materac: Memory fit

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 44 lat

Lubię spać na boku

Sprzedawca godny polecenia, zamówienie przebiegło pomyślnie, czas oczekiwania na materac trochę wydłużony, poza tym materac super.

Robert

Gliwice

Ocena

Data zakupu: 2015-01-15

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 36 lat

Lubię spać na boku

Materac bardzo wygodny, cena uważam dosyć atrakcyjna, mały minus za opózniona dostawę.

Monika

Częstochowa

Ocena

Data zakupu: 2015-01-14

Materac: Memory cloud

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 44 lat

Lubię spać na boku

Dziękuję za wygodny i solidnie wykonany materac oraz profesjonalne podejście do klienta.

Marek

Mysłowice

Ocena

Data zakupu: 2015-01-10

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 38 lat

Lubię spać na boku

Materac jest niezwykle komfortowy! w 100% spełnił nasze oczekiwania,firmę sensive z przyjemnością bede polecała innym:)

Anna

Kłodzko

Ocena

Data zakupu: 2015-01-08

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 53 lat

Lubię spać na boku

Zakupiłam materac memory dream z firmy Sensive i nie żałuję tej decyzji, materac jest bardzo komfortowy, świetnie się na nim wysypiam.Gorąco polem wszystkim ten model.

Basia

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2015-01-02

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Polecam firmę Sensive z czystym sumieniem. Zamówienie oraz dostawa przebiegły bezproblemowo. Materac sprostał moim oczekiwaniom, wszystko Ok.

Marek

Opole

Ocena

Data zakupu: 2014-12-29

Materac: Memory cloud

W ciągu nocy przesypiam 10 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Firma Sensive jak najbardziej zasługuje na pozytywną opinię! Polecam wszystkim kupującym! Ja ze swojego materaca(Memory Cloud)jestem niezmiernie zadowolona!

Ewelina

Złotoryja

Ocena

Data zakupu: 2014-12-21

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Jestem w pełni zadowolona z wyboru materaca. Jak do tej pory spi mi się bardzo dobrze, twardość okazała się również odpowiednia.

Monika

Oleśnica

Ocena

Data zakupu: 2014-12-19

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 54 lat

Lubię spać na boku

Jestem usatysfakcjonowana jakością i komfortem materaca, który zakupiłam w salonie firmy Sensive. Polecam wszystkim którzy cenią sobie wygodę oraz solidność, a firmie Sensive dziękuję za miłą obsługę. Pozdrawiam serdecznie

Jadwiga

Trzebnica

Ocena

Data zakupu: 2014-12-19

Materac: Memory cloud

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

Materac bardzo wygodny, spełnił moje oczekiwania, przesyłka na czas, aczkolwiek mały minus za lekko przybrudzony pokrowiec, poza tym wszystko Ok:)

Klaudia

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-12-19

Materac: Memory cloud

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 44 lat

Lubię spać na boku

Wszystko w porządku, bez obaw można zamawiać materac przez internet.

Wojciech

Krapkowice

Ocena

Data zakupu: 2014-12-11

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Świetne materace w rozsądnych cenach! Fachowa i profesjonalna obsługa!

Mariusz

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-12-11

Materac: Dream on

W ciągu nocy przesypiam 10 h

Mam 46 lat

Lubię spać na boku

Serdecznie polecam materace firmy sensive. Wysoka jakość wykonania, atrakcyjne ceny oraz profesjonalna obsługa. Tak trzymać!

Krzysztof

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-12-04

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 48 lat

Lubię spać na boku

Osobiście bardzo polecam materac Memory Dream. Wraz z żoną zamówiliśmy materac w wymiarze 160x200cm i jesteśmy naprawdę zadowoleni. Materac jest bardzo komfortowy(26cm),świetnie dopasowuje się do ciała,ponadto jest odpowiedni także dla osób , które ważą w granicach 100kg(mimo, iż jest to materac piankowy). Polecam serdecznie!

Krzysztof

Rybnik

Ocena

Data zakupu: 2014-12-03

Materac: Memory fit

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Firma godna polecenia! materac bez zastrzeżeń , dostarczenie przebiegło szybko i sprawnie.

Robert

Oleśnica

Ocena

Data zakupu: 2014-11-27

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 50 lat

Lubię spać na boku

Materac bardzo wygodny,obsługa w salonie na medal(!!!),ceny przystępne…Polecam!

Ryszard

Dzierżoniów

Ocena

Data zakupu: 2014-11-22

Materac: Elastic pocket

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Dziękuje za świetny materac! zakupy u Państwa to czysta przyjemność!:)

Joanna

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-11-11

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

Materac godny polecenia, obsługa i doradztwo bardzo profesjonalne. Zadowolenie i satysfakcja gwarantowane!

Marcin

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-11-02

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 10 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Materac oceniam jako bardzo komfortowy. Jest solidnie zrobiony, po dostawie nie wydzielał żadnych nieprzyjemnych zapachów(co zdarzyło mi się z poprzednim materacem, innej firmy). Obsługa w salonie bardzo uprzejma, wykwalifikowana. Szczerze polecam zakupy w tej firmie.

Rafał

Szczawno Zdrój

Ocena

Data zakupu: 2014-10-19

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Firma godna polecenia, bardzo miła obsługa w salonie i co najważniejsze kompetentna! Z materaca jestem bardzo zadowolona. Jeśli ktoś ma taką możliwość polecam wybrać się przed zakupem do salonu.

Aśka

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-10-16

Materac: Memory fit

W ciągu nocy przesypiam 11 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Moje obawy związane z kupnem materaca przez internet okazały się bezpodstawne. Zamówienie przebiegło bardzo sprawnie, materac zgadza się z opisem na stronie.Polecam

Weronika

Częstochowa

Ocena

Data zakupu: 2014-10-10

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 10 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Śmiało mogę polecić materac Smart Pocket! Obsluga w salonie w zasadzie bez zarzutu, firmę Sensive oceniam b.dobrze.

Aleksandra

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-10-08

Materac: Multipoint Fit

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

Polecam piankowy materac Multipoint Fit! Super wygodny! Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry, zakup i dostawa przebiegły bezproblemowo.

Joanna

Strzelce Opolskie

Ocena

Data zakupu: 2014-10-02

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 1 h

Mam 37 lat

Lubię spać na boku

Materac na początku wydawał się twardy przez co zdjąłem sztywny pokrowiec, było trochę lepiej jednak do ideału brakowało. W międzyczasie dostrzegłem drobne ubytki pianki i tutaj duży minus dla Handlowca, któremu zabrakło odwagi, by powiedzieć klientowi – przepraszam, wolał iść w zaparte, przez co zacząłem wierzyć, że to może ja ze złości pogryzłem w nocy piankę i nie pamiętałem 🙂 Gdyby nie ten fakt to dałbym 5+ Materac się uelastycznił i śpi się coraz lepiej, ale wg. mnie dolna pianka powinna mieć niższą twardość.

Krzysiek

.

Ocena

Data zakupu: 2014-10-01

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 51 lat

Lubię spać na boku

Gorąco polecam materac o nazwie Memory Dream. Będąc wraz z żoną w salonie, zastanawialiśmy się jeszcze nad Memory Fit, jednak po dłuższym ,,leżakowaniu” wybraliśmy Memory Dream.Obawialiśmy się, że będzie dla nas trochę za twardy jednak z czasem okazał się

Jan

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-09-30

Materac: Perfect Sleep

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Zdecydowałam się na kupno materaca perfect sleep. Będąc w salonie poleżałam na kilku i ten podpasował mi i mojemu mężowi najbardziej.Trochę obawiałam się czy nie okaże się dla nas zbyt miękki, ale jest ok.Kupno tego materaca było dobrym wyborem. Polecam w

Paulina

Wałbrzych

Ocena

Data zakupu: 2014-09-25

Materac: Deep Sleep

W ciągu nocy przesypiam 12 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry, dostawa na czas, materac zgadza się z opisem na stronie, poziom twardości również.Śmiało można zamawiać przez internet. Szczerze polecam.

Magda

Częstochowa

Ocena

Data zakupu: 2014-09-25

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 54 lat

Lubię spać na boku

Zakupiłam materac Memory Dream firmy Sensive. Materac jest niezwykle komfortowy, ma 26cm wysokości i świetnie dopasowuje się do ciała. Mam nadzieję, że posłuży mi długi czas. Z czystym sumieniem polecam wszystkim ten model materaca.

Ludmiła

Pruszków

Ocena

Data zakupu: 2014-09-23

Materac: Multipoint Fit

W ciągu nocy przesypiam 11 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Kontakt z firmą bardzo dobry, materac super wygodny, radzę tylko zmienić firmę kurierską… Poza tym same pozytywy!Polecam.

Aldona

Brzeg

Ocena

Data zakupu: 2014-09-19

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 10 h

Mam 53 lat

Lubię spać na boku

Materac bardzo komfortowy, spełnił moje oczekiwania. Miła obsługa w salonie,materac został dostarczony na czas, planuję zakup kolejnego!Pozdrawiam

Zbigniew

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-09-17

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 52 lat

Lubię spać na boku

Materac komfortowy,super obluga, spi sie bajecznie,same kolorowe sny.POLECAM!!!

Magdalena

Matyniow

Ocena

Data zakupu: 2014-09-14

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 37 lat

Lubię spać na boku

Bardzo wygodny materac – W końcu budzę się bez bólu kręgosłupa. Szybka dostawa, bardzo miła i profesjonalna obsługa.

Marcin

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-09-13

Materac: Perfect Sleep

W ciągu nocy przesypiam 11 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Od niespełna dwóch miesięcy użytkuję materac perfect sleep i jak narazie jestem zadowolona,materac spełnił moje oczekiwania.

Natalia

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-09-12

Materac: Perfect Sleep

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 39 lat

Lubię spać na boku

Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Sensive. Kilka miesiecy temu zakupilem materac Perfect sleep i śpię znakomicie. Profesjonalna obsługa, dosyć spory wybór materacy i konkurencyjne ceny, tak trzymać!

Krzysiek

Opole

Ocena

Data zakupu: 2014-09-11

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 1 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Jakiś czas temu zakupiłam materac Smart Pocket i jestem naprawdę zadowolona. Materac jest wygodny, dwustronny i ma bardzo przyjemny w dotyku pokrowiec silver line. Mam nadzieję,że materac posłuży mi długi czas:) Polecam

Weronika

Wałbrzych

Ocena

Data zakupu: 2014-09-10

Materac: Hard Basic

W ciągu nocy przesypiam 10 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Jakiś czas temu, dla swojej babci kupiłem materac Hard Basic ze sprężynami bonellowymi. Materac jest twardy, ale takiego właśnie szukaliśmy. Babcia jest zadowolona więc zakup uważam za udany, Pozdrawiam firmę Sensive:-)

Karol

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-09-04

Materac: Deep Sleep

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 36 lat

Lubię spać na boku

Podejście bardzo profesjonalne, materac jak w opisie. Polecam!!!!

Marcin

Gorzów Wielkopolski

Ocena

Data zakupu: 2014-08-23

Materac: Memory fit

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 25 lat

Lubię spać na boku

Świetny materac w rozsądnej cenie, kontakt ze sprzedającym bardzo dobry, na bieżąco byłam o wszystkim informowana, polecam

Agata

Opole

Ocena

Data zakupu: 2014-08-22

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 41 lat

Lubię spać na boku

Wszystko w jak najlepszym porządku.Polecam zakupy w firmie Sensive, materac pierwsza klasa!

Bogdan

Jelcz-Laskowice

Ocena

Data zakupu: 2014-08-20

Materac: Elastic pocket

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 38 lat

Lubię spać na boku

Bardzo udany zakup, materac wygodny, obsługa świetna. Bardzo polecam!!!!

Sylwia

Kielce

Ocena

Data zakupu: 2014-08-12

Materac: Memory fit

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Znakomity materac, świetnie wykonany i co najważniejsze wygodny!Polecam!!!

Żaneta

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-08-08

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Zdecydowanie polecam!Materac dobrej jakości, bardzo starannie zapakowany.Nie śmierdział klejem ani fabryką,materac został dostarczony na czas.

Paweł

Głogów

Ocena

Data zakupu: 2014-07-23

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Posiadam materac Smart Pocket firmy Sensive i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Doradztwo w salonie super,materac został dostarczony z lekkim opóznieniem, przez co daję 4 gwiazdki;)Poza tym wszystko w porządku.

Katarzyna

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-07-09

Materac: Ergo pocket

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Towar zgodny z opisem,wszystko szybko, sprawnie i bez problemów:)

Ewelina

Płock

Ocena

Data zakupu: 2014-07-01

Materac: Ergo pocket

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 37 lat

Lubię spać na boku

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna, zamówienie przebiegło szybko,sprawnie i co najważniejsze materac jest super!. Polecam!!!

Alicja

Alicja

Ocena

Data zakupu: 2014-06-24

Materac: Multipoint Fit

W ciągu nocy przesypiam 12 h

Mam 23 lat

Lubię spać na boku

Materace bardzo dobrej jakości, towar w zupełności zgodny z opisem.Szczerze wszystkim polecam.

Damian

Kępno

Ocena

Data zakupu: 2014-06-20

Materac: Elastic pocket

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 69 lat

Lubię spać na boku

Zakupiony materac Elastic Touch 200×200 , Miła obsługa, dotrzymanie terminu dostawy. Firma przewozowa mogłaby być lepsza. Jakość materaca pod względem twardości b.dobra , materiał powinien być bardziej zwarty (lepszy) ten wydaje mi się ulega „mechaceniu”.

Tadeusz

Mielno

Ocena

Data zakupu: 2014-06-19

Materac: Multipoint Fit

W ciągu nocy przesypiam 10 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Po wizycie w salonie zamówiłem materac piankowy Multipoint Fit. Fachowa obsługa, materac dostarczony na czas, bez komplikacji. Jestem zadowolony z zakupu , do tej pory materac sprawdza się bardzo dobrze.

Marek

Trzebnica

Ocena

Data zakupu: 2014-06-19

Materac: Elastic pocket

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 46 lat

Lubię spać na boku

Po zapoznaniu się z ofertą firmy, postanowiłem zamówić materac elastic pocket w rozmiarze 120x200cm. Do tej pory spałem na materacu piankowym innej firmy , który dla mnie osobiście był zbyt miękki, więc tym razem chciałem kupić coś twardszego.

Hubert

Poznań

Ocena

Data zakupu: 2014-06-12

Materac: Memory fit

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Zdecydowanie polecam! Kontakt super, obsługa również. Materac rewelacja!

Mateusz

Opole

Ocena

Data zakupu: 2014-06-01

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 34 lat

Lubię spać na boku

Kilka miesięcy temu kupiłam materac ze sprężynami kieszeniowymi o nazwie Smart pocket. Zanim jednak zdecydowałem się na zakup, udałam się do salonu we Wrocławiu.Na miejscu bardzo kompetentny pan doradził mi jaki materac będzie dla mnie najbardziej odpowiedni.

Joanna

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-05-20

Materac: Multipoint Fit

W ciągu nocy przesypiam 1 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Od kilku miesięcy użytkuję materac firmy Sensive model Multipoint Fit i jestem bardzo zadowolona. Materac spełnia moje oczekiwania ,jest sprężysty i jak dla mnie raczej średnio twardy. Polecam wszystkim!

Natalia

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-05-17

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 10 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

W swojej sypialni mam materac Memory dream. Trochę obawiałem się zakupu przez internet,bo staram się raczej nie kupować w ten sposób. Na szczęście okazało się,że wszystko przebiegło pomyślnie,b.dobry kontakt ze sprzedającym, towar zgodny z opisem, materac

Tomek

Kamienna Góra

Ocena

Data zakupu: 2014-05-16

Materac: Memory cloud

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Z czystym sumieniem mogę polecić materac memory cloud. Bardzo wygodny,solidnie wykonany, jak narazie same pozytywy, mam nadzieję , że nic się w tej kwestii nie zmieni… Polecam!

Darek

Legnica

Ocena

Data zakupu: 2014-04-25

Materac: Perfect Sleep

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Zakup oraz wysyłka przebiegły pomyślnie. Materac bardzo wygodny, porządnie wykonany. Polecam wszystkim!

Robert

Bolesławiec

Ocena

Data zakupu: 2014-04-23

Materac: Elastic pocket

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

cena do jakości 10/10 , profesjonalna obsługa i fachowe doradztwo 10/10 , czas oczekiwania i dostawa 8/10 ale to w tej branży chyba normalne. Polecam !!

Bartłomiej

Kielce

Ocena

Data zakupu: 2014-04-17

Materac: Multipoint Fit

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Materac świetny, kontakt ze sprzedającym bez zarzutu. Plus za darmową dostawę!

Aneta

Lubliniec

Ocena

Data zakupu: 2014-04-13

Materac: Memory fit

W ciągu nocy przesypiam 10 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Zamówienie przebiegło bardzo sprawnie, materac zgadza się z opisem przedstawionym na stronie, materac wygodny, dobrze wykonany. Polecam

Agnieszka

Rybnik

Ocena

Data zakupu: 2014-04-04

Materac: Perfect Sleep

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 38 lat

Lubię spać na boku

Z materaca jestem bardzo zadowolony. Nie spodziewałem się, że w tak przystępnej cenie będzie to tak rewelacyjny produkt. Rozważam wymianę drugiego materaca na taki sam z firmy Sensive. Polecam te materace. Sprawy formalne od zamówienia do dostawy bez żadnych uwag, wszystko było załatwiane bardzo profesjonalnie.

Grzegorz

Krynica Morska

Ocena

Data zakupu: 2014-04-03

Materac: Multipoint Fit

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

Materac bardzo wygodny, idealnie dopasowuje się do ciała. Obsluga zamówienia bez zastrzeżeń i bardzo dobre doradztwo.

Aga

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-03-27

Materac: Pocket memory

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 40 lat

Lubię spać na boku

Materac jest rewelacyjny, nie za twardy, ani za miękki, zgodny z opisem, kontakt z Sprzedającym super.

Aldona

Kielce

Ocena

Data zakupu: 2014-03-22

Materac: Memory cloud

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 59 lat

Lubię spać na boku

Materac właściwej twardości, komfortowo odprowadza wilgoć. Aż szkoda rano z niego wstawać. Podczas wybierania konkurował z najlepszymi markami, ale wzięcie go „na próbę” nie było błędną decyzją. Uprzejma i profesjonalna obsługa oraz terminowa dostawa. Konkurencyjna cena na tym rynku – gorąco polecam !

Kazimierz

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2014-03-19

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 47 lat

Lubię spać na boku

Profesjonalne doradztwo. Uprzejma i miła obsługa oraz terminowa dostawa. Konkurencyjna cena na rynku – bardzo gorąco polecam !

Ewa

Świdnica

Ocena

Data zakupu: 2014-03-03

Materac: Memory cloud

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 53 lat

Lubię spać na boku

Polecam materac Memory cloud, który jest raczej średniej twardości, dla mnie bardzo odpowiedni. Obsługa w salonie nie zawiodła moich oczekiwań. Polecam wszystkim Państwu firmę Sensive!

Krzysztof

Bielany Wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2014-02-01

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 11 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Opis materaca zgodny ze stanem faktycznym, wszystko się zgadza, wysyłka w terminie,mądrze wydane pieniądze.Polecam!

Kasia

Myszków

Ocena

Data zakupu: 2014-01-02

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 48 lat

Lubię spać na boku

Wszystko ok, nie ma obaw przed zamówieniem przez internet,polecam

Leszek

Kraków

Ocena

Data zakupu: 2014-01-01

Materac: Hard pocket

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 55 lat

Lubię spać na boku

Materac jest bardzo dobry, wyśmienicie się na nim śpi. Dziękuję

Witold

Miłochniewice

Ocena

Data zakupu: 2013-12-11

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 6 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Odwiedziłam salon firmy sensive we Wrocławiu i kupiłam materac Smart Pocket. Bardzo miła i znająca się na rzeczy obsługa.Na miejscu dowiedziałam się wielu rzeczy na temat, snu itd, o których do tej pory nie miałam zielonego pojęcia.Materac użytkuję już do

Anka

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2013-10-01

Materac: Deep Sleep

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 31 lat

Lubię spać na boku

Fantastyczny materac! Dziękuję bardzo za fachowe wsparcie przy wyborze materaca.

Piotr

Warszawa

Ocena

Data zakupu: 2013-09-19

Materac: Perfect Sleep

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 30 lat

Lubię spać na boku

Zakup materaca przez internet przebiegł pomyślnie.Kurier trochę opóznił dostarczenie,ale materac bardzo wygodny, solidnie zapakowany.Polecam

Rafał

Ostrowiec Świętokrzyski

Ocena

Data zakupu: 2013-08-01

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 32 lat

Lubię spać na boku

Muszę przyznać , że jestem pod wielkim wrażeniem jakości obsługi w salonie! Poświęcono mi naprawdę dużo uwagi i dzięki temu wybrałam materac idealny dla mnie, a konkretnie memory dream. Polecam wszystkim tą firmę!

Sandra

Bielany wrocławskie

Ocena

Data zakupu: 2013-07-18

Materac: Smart pocket

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 35 lat

Lubię spać na boku

Opinia jak najbardziej pozytywna!Polecam

Stanisław

Kraków

Ocena

Data zakupu: 2013-07-06

Materac: Easy Sleep

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 27 lat

Lubię spać na boku

Zamówienie i dostawa przebiegły pomyślnie.Materac odpowiada moim oczekiwaniom.Znajomi polecili mi Państwa firmę i nie mylili się:). Jestem zadowolona z wyboru modelu materaca. Dziękuję!:-)

Małgorzata

Kraków

Ocena

Data zakupu: 2013-07-03

Materac: Soft Latex

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 24 lat

Lubię spać na boku

Od jakiegoś czasu nosiłam się z zamiarem kupna materaca lateksowego. Przeglądając oferty różnych firm sprzedających materace zdecydowałam się na firmę Sensive i nie żałuję!. Materac, który kupiłam(Stratus Latex) okazał się dokładnie takim jakiego szukałam

Ewa

Nowy Sącz

Ocena

Data zakupu: 2013-06-27

Materac: Memory Dream

W ciągu nocy przesypiam 8 h

Mam 43 lat

Lubię spać na boku

100% profesjonalizmu, polecam śmiało wszystkim!

Darek

Łódź

Ocena

Data zakupu: 2013-06-22

Materac: Easy Sleep

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 28 lat

Lubię spać na boku

Posiadam materac Easy Sleep,który zamówiłem przez internet sugerując się tylko informacjami ze strony www .Przyznam,że informacje te pokrywają się dobrze z tym jak realnie wygląda materac(twardość, budowa itd). To był mój pierwszy zakup materaca przez int

Tomasz

Warszawa

Ocena

Data zakupu: 2013-06-06

Materac: Elastic pocket

W ciągu nocy przesypiam 1 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Zdecydowałem się na materac Elastic Touch w rozmiarze 180x200cm i nie żałuję! Śpi się rewelacyjnie, wszystkim polecam! Materac zakupiłem poprzez stronę firmy, materac otrzymałem w przeciągu dwóch tygodni.

Darek

Piaseczno

Ocena

Data zakupu: 2013-05-09

Materac: Hard pocket

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 33 lat

Lubię spać na boku

Ja mam materac Hard Pocket i polecam go wszystkim , którzy lubią twarde materace. Jak dla mnie idealny!

Wiktor

Świdnica

Ocena

Data zakupu: 2013-04-09

Materac: Memory cloud

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 29 lat

Lubię spać na boku

Materac bardzo wygodny, kontakt ze sprzedającym w porządku, ogólnie zadowolona z zakupu:).

Alicja

Wrocław

Ocena

Data zakupu: 2013-03-29

Materac: Perfect Sleep

W ciągu nocy przesypiam 7 h

Mam 56 lat

Lubię spać na boku

Znakomita obsługa, materac zgodny z opisem, z dostawą też nie było żadnych problemów. Zdecydowanie polecam!

Wiesław

Ozimek

Ocena

Data zakupu: 2013-02-28

Materac: Soft Latex

W ciągu nocy przesypiam 9 h

Mam 26 lat

Lubię spać na boku

Uczciwa firma, bardzo dobry kontakt, materac zgadza się z opisem na stronie.Opinia jak najbardziej pozytywna!:-)

Magda

Węgrów

Ocena

Data zakupu: 2013-02-17

Materac: Perfect Sleep

W ciągu nocy przesypiam 12 h

Mam 48 lat

Lubię spać na boku

Wszystko w porządku, doskonała współpraca i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, z dostawą też nie było problemu. Polecam w 100% Pozdrawiam serdecznie:-)

Anna

Bełchatów

Nasze salony sprzedaży